مدیرکل دفتر بهبود کیفیت بازار آبزیان خبرداد: عرضه آبزیان با تخفیف ۲۵ درصدی تا هفته سوم فروردین ماه سال۱۴۰۰

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، از عرضه محصولات آبزی بسته‌بندی و فرآوری شده با ۲۰ تا ۲۵ درصد تخفیف برای بازار عید تا هفته سوم فروردین سال ۱۴۰۰ خبرداد.

کد خبر: ۸۳۷۱۰
۱۵:۲۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به گزارش روز چهارشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «عیسی گلشاهی» افزود: امسال همچنین عرضه کنسرو ماهی با تخفیف‌های ۱۲تا ۱۵ درصد برای مصرف مردم پیش بینی شده است.

 مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با بیان این که کنسرو ماهی قزل آلا نیز جزو محصولات دارای تخفیف است، اظهارداشت: این محصولات در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای همچون رفاه، سپه، افق کوروش و شهروند با تخفیف در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

گلشاهی تصریح کرد: علاوه بر این، امسال محصولاتی مانند فیله ماهی سی باس که در بسته بندی‌های خاص برای افزایش ماندگاری عرضه می‌شد، برای تعدیل قیمت و استفاده بیشتر آن، در بسته بندی‌های متنوعی در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد، زیرا در روز‌های پایانی سال و ایام نوروز محصولات آبزی کمتر در فریزر می‌مانند.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال و افزایش تقاضا و مصرف آبزیان، برای تامین این محصولات پروتئینی با قیمت مناسب، برنامه ریزی‌های مختلفی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: امسال برای جلوگیری از تراکم در مراکز خرید و حفظ فاصله گذاری‌ها به دلیل شیوع کرونا، از تولیدکنندگان درخواست کردیم یک هفته زودتر عرضه محصولات خود را با تخفیف‌های نوروزی در بازار آغاز کنند و این عرضه تا هفته سوم ادامه خواهد داشت.

گلشاهی که در سال‌های گذشته، عرضه آبزیان با تخفیف‌های نوروزی از ۱۵ اسفند شروع و تا هفته دوم فروردین ادامه داشت.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران درباره قیمت آبزیان گفت: با توجه به تغییر هزینه‌های تولید، افزایش قیمت برای آبزیان نیز رخ داده، اما این افزایش قیمت نسبت به تورم عمومی در سطح جامعه و افزایش چشمگیر در برخی محصولات پروتئینی، کمتر بوده است.

گلشاهی افزود: تولیدکنندگان برای آشتی مردم با آبزیان و مصرف این محصولات، تخفیف‌ها را روی محصولات خود انجام می‌دهند.

وی درباره مزیت مصرف آبزیان اظهارداشت: مصرف آبزیان موجب تامین ویتامین D و افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود و از این رو باید کاری کنیم که قیمت‌ها مناسب‌تر و سطوح دسترسی مردم به این محصولات بیشتر شود.

 

به گزارش ایرنا، سال گذشته (۱۳۹۸) یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات شیلاتی از محل صید و آبزی پروری در کشور تولید شد که با وجود تحریم‌ها و شیوع ویروس کرونا، تراز تجاری این بخش از ۴۴۰ میلیون دلار عبور کرد.

طبق آمار‌ها تولیدات شیلاتی کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۴۰ برابر رشد یافته که روند شتابنده‌ای را در حوزه آبزی‌پروری نشان می‌دهد.

براساس آمار‌ها در ۹ ماهه امسال ۵۰۲ هزارتن انواع آبزیان در آب‌های شمال و جنوب کشور صید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: