یادداشتی از کامبیز نوروزی پس از فاجعه در بندرعباس
کامبیز نوروزی، وکیل دادگستری و کارشناس رسانه درباره عملکرد صداوسیما در جریان حادثه انفجار بزرگ در بندر رجایی بندرعباس نوشت: صدا و سیما در حادثه مهم و بزرگ انفجار در اسکله شهید رجایی به سنت قدیمی و غیرحرفهای خود یعنی خودداری از اطلاع رسانی فعال و درست همچنان پایبند است. سیمای غیر ملی در نظام خبری خود عقبمانده و از گود رفتار حرفهای رسانهای بیرون افتاده است.
فرزاد نعمتی نوشته در صداوسیمای ایران، نه منطق عرضه و تقاضا حاکم است، نه منطق مسئولیت و پاسخگویی
در روزهای اخیر صداوسیمای جمهوری اسلامی عملکرد به شدت انتقادآمیزی داشته و از توهین به دولت عربستان تا عقاید اهل سنت، باعث شده تا این رسانه با بودجه هزاران میلیاردی بار دیگر زیر تیغ انتقادها قرار گیرد.
یادداشتی از قاسم یزدانپناه
قاسم یزدانپناه، مدیرکل مدارس غیردولتی اسبق وزارت آموزش و پرورش یادداشتی درباره تفاهمنامه همکاری وزارت آموزش و پرورش و فرماندهی نیروی انتظامی برای دیدار ارسال کرده که در این مطلب میخوانید.
یادداشتی از احمد زیدآبادی
احمد زیدآبادی در یادداشتی با عنوان «ناسزای ابومازن» به اظهارات تند محمود عباس علیه حماس اشاره کرد و نوشت: محمود عباس رهبر دولت خودگردان فلسطین در پیرانهسری خود را در تنگنای شدیدی احساس میکند.
یادداشتی از امیر جدیدی، درباره شعارهای مرگ بر این و آن در شورای شهر تهران
امیر جدیدی در روزنامه هممهین نوشت: اعضای شورای شهر، که در جلسه شورای شهر مینشینید و مشت گره میکنید و بر اسراییل و آمریکا مرگ میفرستید. باور بفرمایید وظیفه اصلی شما کار دیگری است. چهار سال است که بر صندلی شورای شهر تهران تکیه زدید و اوضاع محلههای جنوب تهران اگر نگویم بدتر، بهتر نشده است.
یادداشت محمد مهاجری درباره تفاهمنامه بحثبرانگیز وزارت آموزش و پرورش و نیروی انتظامی
محمد مهاجری، فعال سیاسی درباره تفاهمنامه وزارت آموزش و پرورش و نیروی انتظامی نوشت: اگر به پلیس حمله کردیم و نتوانست وظایفش را انجام دهد، چه کسی مسئولیت میپذیرد؟ اصلی کردن موضوعات فرعی و بیان دروغ در باره تفاهمنامهای که چه بسا نقدهایی هم به آن وارد باشد، مجوز آن است که فرزندانمان را در برابر تهدیدهای جانی و اخلاقی رها کنیم و مثلا بگوییم اصل قضیه بر سر حجاب دخترکان است؟ سر تا ته تفاهمنامه حتی یکبار از کلمه حجاب استفاده شده است؟
یادداشتی از کامبیز نوروزی
کامبیز نوروزی، وکیل دادگستری در یادداشتی با عنوان «مدرسه جامعه مجرمان نیست آقای وزیر» به اظهارات بحثبرانگیز علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش دولت پزشکیان در حضور سردار رادان اشاره کرده و نوشته است: ظاهرا وزیر میخواهد به آرامی پای پلیس را به شکلی به آموزش و پرورش و مدارس بکشاند و فضای پلیسی بسازد. خصوصا که گفته میشود این وزیر تفاهمنامهای با فرمانده کل انتظامی امضا کرده است که به موجب آن نیروهای پلیس اجازه حضور مستقیم در مدارس و دخالت در امور فرهنگی از جمله کنترل حجاب دانشآموزان را مییابند. این کاری است که حتی در دولتهای راست، تندروترین وزرای آموزش و پرورش هم نکردند. آقای پزشکیان، آیا او را شایسته برکناری فوری نمیدانید؟ آیا حرف و عمل او را قبول دارید؟
یادداشتی از منصور حقیقتپور
منصور حقیقتپور، تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به سکوت تندروها در جریان مذاکرات ایران و آمریکا نوشت: اگر توجه داشته باشید در دوره برجام و دولت حسن روحانی، تندروها از همه تریبونهای موجود که در اختیار داشتند برعلیه تیم مذاکره کننده حمله و توهینهایی را مطرح میکردند، اما حالا و بعد از دومین مرحله از این مذاکرات میبینیم خالصسازها، آن فضا را در اختیار ندارند.
یادداشت نصرتالله تاجیک پیش از مذاکرات امروز در رم
نصرتالله تاجیک، در یادداشتی با عنوان «استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و آمریکا» در روزنامه اعتماد نوشت: من تصور میکنم در شکل، رایزنی به صورت تبادل پیام آغاز شده، اما ایران در صورتی که بتواند امتیاز خوبی از آمریکا دریافت کند احتمالا مشکلی نخواهد داشت که وارد کانال بیشتر در مقابل بیشتر شود و این تبادل پیامها را به رایزنیهای رو در رو و مذاکره مستقیم تبدیل کند.
یادداشت مصطفی خوشابی درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
مصطفی خوشابی در یادداشت خود در اقتصادمدیا، درباره مذاکرات عمان و واکنشهای مقامات ایران و آمریکا نوشت: با توجه به اخباری که در زمینه مذاکرات در رسانههای خارجی منتشر میشود، میتوان راه این مذاکرات را از طریق دیپلماسی بسیار مبهم و بسیار پیچیده دید. از پیچیدگیهای آن میتوان به انتشار اخبار متناقض نشست در ایتالیا و تغییر به مسقط، جو مثبت مذاکرات و تغییر به تهدید نظامی، موافقت طرف آمریکایی به غنیسازی در مقیاس کوچک و تغییر به جمعآوری فناوری هستهای اشاره کرد.