یادداشتی از عباس عبدی
عباس عبدی در یادداشت خود در روزنامه اعتماد با عنوان «جاسوسی و دسترسی آزاد به اطلاعات؟» نوشت: یکی از گزارههای نادرست و ضد منافع کشور که برای سالها از سوی تندروها مطرح میشود، عدم تمایز میان جاسوسی و دسترسی آزاد به اطلاعات است. اخیرا هم دو باره و ده باره این مساله را در خصوص شبکههای مجازی مطرح کردهاند. در واقع مساله اصلی آنان جاسوسی نیست، بلکه مخالفت با دسترسی آزاد به اطلاعات و آزادی بیان است.
یادداشتی از حمید قاسمی فیض آباد
حمید قاسمی فیض آباد، استاد دانشگاه در یادداشتی برای دیدارنیوز با عنوان «از صلح حدیبیه بیاموزیم» به وضعیت امروز ایران پرداخته و از مسوولان کشور خواسته راه صلح و آرامش را در نظر بگیرند.
یادداشتی به قلم فرشاد محسنزاده
فرشاد محسنزاده، روزنامهنگار یادداشتی درباره عملکرد رسانههای دولتی و غیبت آنها در روزهای رزم و جنگ ۱۲ روزه نوشته که در دیدارنیوز میخوانید.
نوشته حسن بهشتیپور
حسن بهشتیپور، در یادداشتی به مصاحبه اخیر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور کشورمان با تاکر کارلسون اشاره کرده که در دیدارنیوز میخوانید.
یادداشتی از هادی حقشناس
هادی حقشناس در یادداشت خود با عنوان «فرصت بعد از جنگ» به حملات وحشیانه اسرائیل به ایران اشاره کرد و نوشت: صحبت درخصوص ابعاد این جنگ طبیعی است که نیاز به فرصت بیشتر و فاصله گرفتن از این واقعه دارد، اما این جنگ یک سمت دیگر هم داشت. به عبارت دیگر مثل یک سکه دو رو داشت. یک روی آن تخریب بود، اما روی دیگر این سکه، ایجاد سرمایه اجتماعی بود. سرمایه اجتماعیای که به جرأت میتوان گفت در سالهای بعد از جنگ هشت ساله کمتر مقطعی از زمان را میتوان به یادآورد که همه ایرانیان داخل کشور و خارج از ایران بر روی جغرافیای ایران و پرچم ایران تمرکز و حمایت و تعصب مثال زدنی داشته باشند.
درخواست یک وکیل دادگستری
در شرایطی که کشورمان سالهاست گرفتار بحران اقتصادی و تورم و گرانی شدید و مشکلات بزرگ دیگر است و بهبود اوضاع و معیشت درخواست اصلی مردم محسوب میشود، اما برخی تندروها در داخل بر طبل جنگ، ترور و درگیری نظامی میکوبند و برای کشور هزینههای سنگینی برجای میگذارند. کامبیز نوروزی، حقوقدان و وکیل دادگستری در واکنش به اقدام برخی در داخل برای ترور ترامپ و نتانیاهو، از مسوولان دستگاه قضا خواست که این افراد را مورد تعقیب قرار دهند.
یادداشتی از احمد زیدآبادی
احمد زیدآبادی در یادداشتی به عادیسازی جنگ توسط برخی اشاره کرده و نوشته است: برخی از افراد ذینفوذ یا مسئول به گونهای از "دور بعدی جنگ" حرف میزنند که گویی از یک امر عادی و طبیعی مثل احتمال وزش باد یا وارونگی هوا خبر میدهند!
یادداشتی به قلم داود محمدی
داود محمدی، استاد دانشگاه یادداشتی با عنوان «اتحادهای شکننده؛ از نهضت جنگل تا محور مقاومت» برای دیدارنیوز ارسال کرده که در ادامه میخوانید.
علی ورامینی نوشته سخنان لاریجانی ترسناک است
علی ورامینی، در یادداشت خود درباره اظهارات بحثبرانگیز جواد لاریجانی که خواستار محدودیت اینترنت شده و گفته اینترنت بازی بس است(!) نوشت: اینکه لاریجانی به این راحتی مردم را دلسرد و بدتر از آن مشوش میکند حقیقتاً ترسناک است. اینکه کسی که تقریباً دوسوم عمرش را در کسوت سیاستمدار زیسته است، مردم مضطرب و داغدیده را نگران کند و یکی از مهمترین اسباب زندگی آنها را بازی بداند نهفقط عجیب که ترسناک است. کاش یکی به گوش ایشان برساند که نه اینترنت بازی است نه امنیت، از قضا بازی اصرار به تکرار راه شکستخورده در این روزگار خاکستریست.
یادداشتی از کامبیز نوروزی
کامبیز نوروزی، کارشناس رسانه در یادداشت خود با عنوان «جنگ رسانهای اسرائیل در سایه کمکاری صداوسیما» در خبرآنلاین نوشت: اگر صداوسیما واقعا ملی نشود و در چارچوب منافع ملی و بصورت حرفهای عمل نکند، دولت متجاوز اسرائیل در این مرحله از جنگ شبه خبری میتواند آسیب سختی به اعتماد ملی کشور وارد کند.