خزلی: دولت‌ها در چهار سال دوم متوجه اهمیت بورس می‌شوند

کد خبر: ۶۱۰۵۰
۱۳:۳۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

 

دیدار نیوز ـ سرویس اقتصادی: این روزها بازار بورس شرایط پرهیجانی را سپری می‌کند. رشد مداوم این بازار و استقبال سرمایه‌گذاران و هجوم برای سرمایه‌گذاری در این بازار، یکی از مهم‌ترین رخدادهای اقتصادی این روزهاست و کمتر محفل اقتصادی و حتی خانوادگی و دوستانه است که در آن سخنی از وضعیت بازار بورس در میان نباشد. دیدارنیوز در این رابطه و مسائل مختلف بازار سرمایه با حسین خزلی کارشناس بازار سرمایه به گفتگویی تصویری پرداخته است. 

 

خزلی در این گفتگو با تاکید بر اینکه این روزها بورس به یک پدیده کاملا اجتماعی تبدیل شده است، گفت: «آرزوی بسیاری از اقتصاددانان این بود که روزی بورس جایگاه محوری بانک در اقتصاد ایران و در نزد مردم را تصاحب نماید. این اتفاق در حال حاضر و با سرازیر شدن سرمایه‌های مردمی از اواسط سال 1397 به سوی بورس در حال رخ دادن است.»

 

خزلی در ادامه این مصاحبه و در پاسخ به پرسش‌های خبرنگار دیدارنیوز در مورد مخاطرات این روند نیز به اظهار نظر پرداخت. او با تاکید بر این نکته که مکانیزم‌های بورس ایران به نحوی است که در آن همیشه صف‌های طولانی خرید یا فروش ایجاد می‌شود، گفت: «در صورت سقوط بازار سرمایه، سرمایه‌گذاران ممکن است با شرایطی مواجه شوند که طی چند هفته مدام از ارزش دارایی آن‌ها کاسته شود بدون این که بتوانند سهام خود را بفروشند. »

 

خزلی در بخش دیگری از این مصاحبه به بررسی روند تاریخی بورس در ایران پرداخت و تاکید کرد که بازار بورس هموار در دو سال پایانی عمر دولت‌ها، به شدت رشد کرده است و هر 4 دولت بعد از جنگ، در دو سال پایانی عمر خود پی به اهمیت بازار بورس برده‌اند. 

 

این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه این فیلم به پرسش‌ها در مورد روند بازار و دیگر چالش‌ها و چشم‌اندازهای بازار بورس پاسخ گفته است. 

 

برای دیدن فیلم کامل این گفتگو  می‎‌توانید از لینک زیر اقدام کنید.

 

فیلم کامل گفتگو

 

به کانال تلگرام دیدارنیوز بپیوندید

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: