انتقاد از عدم برخورد با اصناف متخلف در جیرفت!

رییس اتاق اصناف جیرفت از عدم تمکین برخی اصناف از مصوبه ستاد مقابله با کرونا انتقاد کرد.

کد خبر: ۵۶۸۳۰
۰۹:۵۰ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ علی میرکهنوج با اشاره به تبعیت اکثریت بازاریان شهرستان جیرفت از مصوبه ستاد مبارزه با کرونا ویروس و فاصله گذاری اجتماعی افزود: همه بازاریان و اصناف برای قطع زنجیره انتقال و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نسبت به تعطیلی بازار همکاری داشته اند.
 
وی با انتقاد از عدم همکاری مسوولان ذیربط در برخورد با قانون‌شکنان در بازار جیرفت اظهار کرد: عده‌ای منفعت خودشان را بر سلامت جامعه ترجیح داده اند که مورد انتقاد و اعتراض اتاق اصناف نیز واقع شده است.
 
میرکهنوج همکاری شورای تامین شهرستان جیرفت را در برخورد قانونی و قاطعانه با صنوف قانون شکن مورد تاکید قرار داد و گفت: انتظار است شورای تامین در این زمینه با اتاق اصناف همکاری کند، زیرا اتاق هیچ اهرم اجرایی در دست ندارد و وظیفه اش تذکر و ارسال گزارشات است. 
 
رییس اتاق اصناف جیرفت از شناسایی اصناف متخلف و ارسال لیست به مراجع ذیصلاح خبر داد و افزود: علی رغم اینکه لیست تعداد ۱۰۰ صنف متخلف را به شورای تامین و اماکن ارسال کردیم، اما تاکنون هیچ همکاری جهت تعطیلی آن‌ها صورت نگرفته است.
 
وی با بیان این مطلب که قانون باید به همه نگاه یکسانی داشته باشد خاطر نشان کرد: اتاق اصناف باید جواب اعتراضات مردم و بازاریان را نسبت به قانون شکنی‌ها بدهد و بازرسان اتاق سه مرتبه تذکر داده اند، ولی اصناف مورد نظر همانند روال عادی کار می‌کنند.
 
میرکهنوج انتقادات به عدم برخورد با اصناف غیرضروری را بجا دانست و گفت: همه اصناف و بازاریان بدهی دارند و باید اجاره بهاء بپردازند، اما اینکه تعدادی به شکل دیگری عمل می‌کنند بی احترامی به قانون و تهدید سلامت عمومی است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: