سوانحی نظیر سقوط هواپیمای اوکراینی، حتی برای یکبار در تاریخ نیز زیاد است

رئیس دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه وقوع سوانحی نظیر سقوط هواپیمای اوکراینی و از دست دادن تعدادی از نخبگان حتی برای یکبار هم قابل قبول نیست، گفت: باید رسیدگی شود تا دلایل این سانحه را بررسی و از تکرار مجدد آن جلوگیری به عمل بیاید. اگرچه قصدی در این کار نبوده است اما وقوع چنین اتفاقاتی حتی برای یکبار در تاریخ نیز زیاد است.

کد خبر: ۴۹۶۰۳
۱۵:۳۳ - ۳۰ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دکتر سید احمد معتمدی در مراسم بزرگداشت هفت دانش آموخته دانشگاه امیرکبیر که در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی جان باختند با تاکید بر اینکه این سانحه حقیقتا غم زیادی را بر دل ما جا گذاشت، اظهار کرد: وقتی شنیدم تعدادی از دانش آموختگان ما نیز جزء جانباختگان سانحه هستند، نمی‌دانستم باید چه کار کنم تا حدودی از آلام بازماندگان این سانحه بکاهم. البته بعد از این سانحه مسئولین دانشگاه، اساتید و دانشجویان به وظیفه خود در بزرگداشت این دانش آموختگان تا حدودی عمل کردند. اگرچه غم فقدان این دانش آموختگان همواره در دل ما و همچنین خانواده‌های آنها باقی می‌ماند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگرچه قصدی در وقوع سانحه هواپیمای اوکراینی در کار نبوده است اما وقوع چنین وقایعی حتی برای یکبار در تاریخ کشور نیز زیاد است و وقوع چنین اتفاقاتی نمی‌تواند قابل قبول باشد، بنابراین باید به طور دقیق رسیدگی شود تا از تکرار آن جلوگیری به عمل بیاید.

رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: هواپیمای اوکراینی که حامل نخبگان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ما بود با سقوط خود منجر به از دست رفتن کسانی شد که با امید به سمت آینده بهتر پرواز می‌کردند. بنابراین امیدواریم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در کشور نباشیم.

در ادامه دکتر نصیرایی رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه داغی که خانواده‌ها با از دست دادن فرزندان خود در سانحه سقوط هواپیما متحمل شدند بسیار بزرگ است، گفت: این دانشجویان بهترین سال‌های زندگی خود را در دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه امیرکبیر سپری کرده‌ بودند و بعد از فارغ التحصیلی نیز توانستند از دانشگاه‌های خارج از کشور پذیرش بگیرند. بنابراین افرادی که از دست دادیم هم در سطح داخل کشور از نظر علمی بهتر بودند و هم در سطح بین‌المللی مقبول واقع شده بودند.

وی در ادامه تصریح کرد: ناراحتی و تاثر دانشجویان دانشگاه امیرکبیر از همان روزهای اول سانحه در سوگ همکلاسی‌های سابق خود نشانگر این است که آنها از نظر اخلاقی و رفتاری نیز در بین دانشجویان نفوذ داشتند. بنابراین دانشگاه امیرکبیر که در این سانحه تعداد هفت نفر از فرزندان خود را از دست داد برای همیشه خانه دوم این افراد باقی خواهد ماند و از خانواده‌ها می‌خواهم این دانشگاه را فراموش نکنند و هر از چند گاهی به خانه دوم فرزندان خود سر بزنند.

دکتر نصیرایی از دست دادن تعدادی از نخبه‌های کشور در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی را یک حادثه تلخ تاریخی عنوان کرد و گفت:‌ ما حتی در دوران جنگ تحمیلی نیز سراغ نداشتیم که در یک روز با از دست دادن هفت نخبه خود از یک دانشگاه متحمل چنین خسارت بزرگی شده باشیم. اگرچه باید باور داشته باشیم از دست دادن دانشجویانی که برای تحصیل یا اقامت به خارج از کشور سفر می‌کنند خود یک خسارت برای کشور است اما خسارت سنگین‌تر این است که ما این افراد را برای همیشه از دست بدهیم. بنابراین پیشنهاد می‌کنم یک نماد یا سمبل از این دانشجویان در دانشگاه داشته باشیم تا هر روز یاد و خاطره آنها برای ما زنده نگهداشته شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: