اینفوگرافیک/ پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد. صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.

کد خبر: ۴۲۲۹۲
۱۰:۴۴ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸
گرافیک: پدرام آقایی
 
منبع داده‌ها: روزنامه «تایمز آو ایندیا»
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: