سهراب فردا روی نیمکت آبی‌هاست

ایرانی یا خارجی؛ سرمربی بعدی استقلال کیست؟

یک روزنامه ورزشی درباره وضعیت نیمکت مربیگری استقلال پس از خروج موسیمانه از ایران نوشت: مدیران استقلال به هیچ عنوان تصمیمی برای به خدمت گرفتن سرمربی داخلی ندارند و قصد دارند یک مربی خارجی با رزومه را برای نیمکت تیم‌شان انتخاب کنند.

کد خبر: ۱۷۹۴۵۰
۲۰:۴۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

دیدارنیوز: به نظر نمی‌رسد هیچکدام از گزینه‌هایی که نامشان به عنوان جانشین پیتسو موسیمانه مطرح می‌شود، به این نیمکت نزدیک باشند.

به نقل از روزنامه خبرورزشی، برخلاف ادعای برخی از رسانه‌ها مدیران استقلال تصمیمی برای جذب سرمربی ایرانی ندارند و بررسی روی چند سرمربی خارجی را شروع کرده اند.

بعد از فسخ قرارداد پیتسو موسیمانه، شایعاتی در مورد حضور مربی‌هایی مثل سهراب بختیاری زاده، رضا عنایتی، منصوریان و یا حتی محرم نویدکیا تا پایان فصل روی نیمکت استقلال مطرح شد. با این حال از استقلال خبر می‌رسد که مدیران استقلال به هیچ عنوان تصمیمی برای به خدمت گرفتن سرمربی داخلی ندارند و قصد دارند یک مربی خارجی با رزومه را برای نیمکت تیم‌شان انتخاب کنند.

در بازی فردای استقلال برابر استقلال خوزستان در هفته هجدهم لیگ برتر سهراب بختیاری زاده روی نیمکت استقلال خواهد نشست و قرار است بعد از بازی تکلیف نیمکت این تیم مشخص شود.

آنچه مسلم است سرمربی بعدی استقلال خارجی است و مدیران باشگاه قصد دارند گزینه‌ای را انتخاب کنند که بتوانند برای فصل آینده هم هدایت این تیم را برعهده داشته باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: