تا پایان هفته مشخص می‌شود؟

زمان جدید برای معرفی سرمربی پرسپولیس

در جلسه امروز (دوشنب) هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، هیات مدیره مصوب کرد که کمیته فنی نظر نهایی خود را درباره سرمربی پیشنهادی مشخص کند و مدیرعامل را مسوول جذب گزینه پیشنهادی حداکثر تا پایان هفته کرد.

کد خبر: ۱۷۸۶۳۶
۱۸:۰۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۳

دیدارنیوز: هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تشکیل جلسه دادند و درباره موارد مهمی، چون استخدام سرمربی، وضعیت حساب‌های بانکی و نامه‌نگاری با قوه قضاییه درباره رویه رسیدگی به بعضی پرونده‌ها، گفتگو و تصمیم‌گیری شد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل امروز (دوشنبه) تشکیل جلسه دادند.

در این جلسه درباره بعضی پرونده‌های حقوقی مرتبط با بسته شدن حساب‌های باشگاه و مسدود شدن مطالبات پرسپولیس از اسپانسر‌ها با احکام صادره، بررسی و گفتگو صورت گرفت. حاضران در جلسه درباره راهکار‌های جایگزین برای انجام امور جاری باشگاه، چون پرداخت ۱۰ درصد از مطالبات قراردادی اعضای تیم نیز تبادل نظر داشتند. هیات مدیره در این بخش تصمیم گرفت درباره نحوه رسیدگی به بعضی پرونده‌های حقوقی باشگاه در بعضی محاکم قضایی، نامه‌ای را خطاب به رئیس قوه قضاییه تنظیم و ارسال کند.

همچنین مقرر شد بررسی‌های لازم برای تشکیل تیم «ب» صورت بگیرد.

هیات مدیره در ادامه مصوب کرد؛ کمیته فنی نظر نهایی خود را درباره سرمربی پیشنهادی مشخص کند و مدیرعامل را مسوول جذب گزینه پیشنهادی حداکثر تا پایان هفته کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: