با حضور رئیسی در کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت

بهره‌برداری از بیمارستان بهمئی و یک پروژه ملی

کد خبر: ۱۵۲۸۹۴
۱۳:۱۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۲

دیدارنیوز: رئیس جمهور از بیمارستان ۳۲ تختخوابی سردار شهید قاسم سلیمانی شهرستان بهمئی بهره‌برداری کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، ابراهیم رئیسی در دومین روز از برنامه‌های سفر دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز سه‌شنبه از بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهید سلیمانی شهرستان بهمئی بهره‌برداری کرد.

این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان و زیربنای ۵ هزار متری در دو طبقه و دارای ۳۲ تخت احداث شده است که ظرفیت افزایش تا ۶۴ تخت را دارا بوده و شامل بخش‌های مختلفی از جمله، جراحی، اتاق عمل، زنان و زایمان، اطفال و دیالیز با امکانات رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه و پد اورژانس است.

با راه‌اندازی این بیمارستان تعداد بیمارستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به ۱۲ و تعداد تخت‌های بیمارستانی آن به بیش از یک هزار و ۵۰۰ تخت می‌رسد.

روند احداث این بیمارستان از اسفند ۹۳ آغاز، اما با کندی مواجه بود که با رویکرد محرومیت‌زدایی، عملگرایی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در دولت سیزدهم، شتاب بیشتری گرفت و به مرحله بهره‌برداری رسید.

پروژه ملی محور ترانزیتی «پاتاوه - دهدشت»

با حضور رئیس جمهور پروژه بزرگ و ملی محور ترانزیتی پاتاوه - دهدشت به عنوان یکی از قدیمی‌ترین پروژه‌های نیمه‌کاره کشور بعد از ۲۸ سال به بهره‌برداری رسید.

ابراهیم رئیسی که در قالب دور دوم سفر‌های استانی دولت به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است، صبح امروز سه‌شنبه و در دومین روز از برنامه‌های این سفر پروژه بزرگ و ملی محور ترانزیتی «پاتاوه - دهدشت» را افتتاح کرد.

پروژه بزرگ ملی محور پاتاوه - دهدشت به طول ۱۳۶ کیلومتر در ادامه محور اصلی شهرضا - سمیرم - بهبهان است که ارتباط استان‌های جنوب کشور از جمله خوزستان را به استان‌های مرکزی ایران برقرار می‌کند و نقطه ثقل و میانبر بین استان‌های قرارگرفته در کریدور شمال به جنوب کشور به حساب می‌آید.

اجرای این پروژه و به بهره‌برداری رسیدن مسیر مواصلاتی آن علاوه بر کارکرد ملی، پنج بخش مهم و پرجمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد شامل بخش کبگیان در شهرستان دنا، شهرستان مارگون، بخش‌های چارؤسا و دیشموک در کهگیلویه و بخشی از شهرستان لنده را از بن‌بست جاده‌ای و محرومیت خارج می‌کند.

با بهره‌برداری از این جاده با در نظر گرفتن میانگین ۶۰ کیلومتر در ساعت برای عبور وسائط نقلیه، بیش از چهار ساعت کاهش زمانی در مسیر جدید پاتاوه - دهدشت به‌وجود خواهد آمد که نقش چشمگیری در کاهش سوخت و استهلاک وسائط نقلیه و اتلاف وقت به‌دنبال خواهد داشت.

این محور ترانزیتی که روند احداث آن از سال ۷۴ آغاز، اما با کندی و وقفه مواجه بود، مهم‌ترین پروژه راهسازی کشور در دولت سیزدهم محسوب می‌شود که در ۲ سال گذشته تمام تلاش دولتمردان به کار بسته شد تا این جاده ۲۸ ساله تکمیل شود و اینک همزمان با سفر دوم دولت مردمی به استان، پس از سال‌ها چشم انتظاری مردم این پروژه بزرگ ملی به بهره‌برداری رسید.

در این محور ترانزیتی ۱۳۶ کیلومتری ۱۳ تونل به‌طول هشت هزار و ۲۰۰ متر و تعداد ۱۸ دستگاه پل بزرگ با دهانه ۱۶ متری طراحی و اجرا شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: