بازدید مدیر عامل مناطق نفت‌خیز از تاسیسات شركت آغاجاری انجام شد.

بازدید مدیر عامل مناطق نفت‌خیز از تاسیسات شركت آغاجاری انجام شد.

کد خبر: ۱۴۸۳۵۷
۱۲:۲۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

 

دیدارنیوز‌ -‌ سرویس‌ خوزستان: در آستانه سفر ریاست جمهوری به استان خوزستان مهندس علیرضا دانشی از طرح‌های ملی قابل بهره برداری در محدوده عملیاتی شرکت آغاجاری بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری:
ظهر چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ مهندس علیرضا دانشی به همراه جمعی از مدیران شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با حضور در شرکت آغاجاری از طرح ملی افزایش ۲۰ هزار بشکه‌ای واحد بهره برداری رامشیر بازدید کرد.
مهندس دانشی اجرای موفق این پروژه را حاصل تلاش شبانه روزی و کار جهادی مجموعه مدیریت و کارشناسان شرکت آغاجاری دانست.
وی در ادامه این بازدید با حضور در پست ۴۰۰ به ۱۳۲ کیلوولت ایثار و مجموعه تراکم گاز و گاز مایع ۱۰۰۰ از روند تکمیل این پروژه‌ها دیدن کرد.
مهندس علیرضا دانشی با قدردانی از حمایت‌های مهندس اوجی مقام عالی وزارت و مهندس خجسته مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در اجرای این پروژه‌های ملی گفت: ساخت و راه اندازی این دو پروژه با توان مجموعه هلدینگ خلیج فارس و نگاه به پیمانکاران داخل انجام گرفت که انشالله در آستانه سفر ریاست محترم دولت سیزدهم به بهره برداری خواهد رسید.
در این بازدید مهندس تقی زاده مدیر عامل نفت وگاز آغاجاری، مهندس نورانی مدیر تولید، رئیس روابط عمومی مناطق نفت خیز جنوب و جمعی از مدیران
و رؤسای شرکت آغاجاری حضورداشتند.۰

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: