از این خوراکی‌ها برای افطار استفاده نکنید

زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

کد خبر: ۱۴۷۴۱۹
۱۱:۰۳ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲

دیدارنیوز: بنابر توصیه کارشناسان تغذیه، روزه داران بهتر است مصرف مواد قندی و شیرین در وعده افطار را کاهش دهند.

 به نقل از مهر، روزه داران در وعده افطار به چند نکته تغذیه‌ای توجه داشته باشند.

*مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار

*استفاده از غذا‌های سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی

*انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن

*سیب زمینی آب‌پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره و عسل

زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: