زاکانی: تا امروز یک متر خلاف نکرده‌ایم!

علیرضا زاکانی، شهردار تهران با اشاره به اینکه معتادان متجاهری را جمع آوری کردیم که کسی حاضر به قبول مسئولیت آن‌ها نبود، گفت: تا به امروز نه یک متر خلاف کرده‌ایم و نه چیزی را فروخته‌ایم. تنها دو ملک را به بورس برده‌ایم که برای آن نیز حدود ۷ ماه تلاش انجام شد تا ساز و کار آن مهیا شود.

کد خبر: ۱۳۶۸۹۴
۱۲:۵۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱

دیدارنیوز: شهردار تهران در جلسه امروز شورا گزارشی از عملکرد یک ساله شهرداری در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و گفت: تا به امروز نه یک متر خلاف کرده‌ایم و نه چیزی را فروخته‌ایم و تنها دو ملک را به بورس برده‌ایم که برای آن نیز حدود ۷ ماه تلاش انجام شد تا ساز و کار آن مهیا شود.

علیرضا زاکانی با حضور در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران و ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه شهرداری تهران، افزود: سال گذشته که مدیریت شهری را تحول گرفتیم هم شهر و هم شهروندان و مدیریت شهری حال خوشی که انتظار می‌رفت نداشتند و علت هم عدم عمل و جهت گیری مناسبی بود که مدیران شهری داشتند به شکلی که در طول دوران بر اساس آنچه که مکتب و انقلاب ما عنوان کرده است، عمل نشده.

وی افزود: شهر ما از ترافیک، آلودگی هوا، بدمسکنی، کمبود مسکن و فرسودگی کالبدی رنج می‌برد و با کمبود سرانه‌ها مردم با مشکلات زیادی مواجه بودند و این مشکلات را تحمل می‌کردند و نهایتا شهروندان ما از بی توجهی‌ها دلخوری داشتند. آنچه در شهر مهم است شهروند ماست که باید ایمنی و آسایش و امنیت داشته باشند و زمینه رشد روحی و حرکت در مسیر پیشرفت محقق شود، اما بخش عمده‌ای از شهروندان ناراضی بودند. مدیریت شهری به یک روزمرگی افتاده بود و علت آن را تنش مالی اعلام می‌کردند به شکلی که به زعم خودشان سه ماه سال ۱۳۹۹ را با قرض حقوق داده بودند. بی تردید توجه به مردم مهمترین رکنی بوده است که در یک سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: روز گذشته در کمیسیون ماده ۵ موضوع ۱۰۰ هکتار از محدوده کن مورد بررسی قرار گرفت قاعده‌ای در گذشته وجود داشت که ۷۰ هکتار از اصل محله کن در این محدوده قرار داردو باید مورد بازبینی قرار بگیرد. قاعده‌ای که برای زمین‌های بالای یک هکتار اجرا می‌شود و ۶۶ درصد این زمین‌ها زیر هزار متر بودند و این یعنی ۹۹ درصد مردم از این قاعده متزلزل می‌شوند و حدود ۱۵ هزار نفر در معرض آسیب قرار می‌گیرند به شکلی که با اندک سانحه‌ای کسی به آن‌ها دسترسی نخواهد داشت و این به دلیل نوع نگاه غلطی است که در این کشور در دوره‌ای حاکم بوده، لذا با مردم در محل صحبت کردیم و راهکاری ارائه شد و به گفته شهروندان ۳۵ سال بوده که شهروندان به دنبال آن بودند. خوشبختانه ظرف یک سال گذشته شورا نیز سیاست‌های توجه به مردم را در دستور کار قرار داده.

زاکانی با تاکید بر این که باید در شهر تحول را محقق کنیم و این تحول در همه جنبه‌ها همراه با نوسازی باید باشد، افزود: ما با نگاه به گذشته، هر فردی که کار خوبی انجام داده قدردانی کردیم و از اقدامات بد عبرت گرفتیم. در مورد گذشته هیچ گاه حرف نزدیم ومدام در مورد آینده صحبت کردیم. خوشبختانه بسیاری از مشکلات را حل کردیم و تا امروز محتاج قرض نشده ایم.

به گفته شهردار تهران، مسیری را طی کرده ایم که ۲۸ هر ماه حقوق کارمندان را تصفیه کردیم و صد‌ها میلیون صرفه جویی محقق شده است. بی تردید شهر نیازمند تحول همه جانبه و رشد موزون است نه رشد کاریکاتوری و برای تحقق این مهم نیازمند تحقق پیشرفت در ابعاد مختلف هستیم. ما مسئولیت پذیری را پیشه کردیم و در همه حوزه‌ها این مسئولیت پذیری را انجام دادیم، چرا که شورا‌ها و شهرداری‌ها در کشور قابلیت‌های بسیاری دارد. در همین راستا به سراغ موضوعات اجتماعی رفتیم و در این حوزه سرافرازیم چرا که روزی که شروع کردیم تا به امروز از ۲۱ هزار معتاد متجاهر که پاره تن ما هستند با نگاه اعتقادی، کمک به آن‌ها را آغاز کردیم و امروز ۳ هزار و ۲۰۰ تخت به صورت فعال دایر شده و هفته آینده هزار و ۸۰۰ تخت به این عدد اضافه خواهد شد و این افتخاری برای شورا و شهرداریست.

معتادان متجاهری را جمع آوری کردیم که کسی حاضر به قبول مسئولیت آن‌ها نبود

وی تاکید کرد: ما معتادان متجاهری را جمع آوری کردیم که کسی حاضر به قبول مسئولیت آن‌ها نبود. معتادان زخم باز، معلول، صغر سنی و کبر سنی، که هیچ کس حاضر نبود سراغ آن‌ها را بگیرد ما منیت‌ها را کنار زدیم و همه دستگاه‌ها پای کار آمدند و منجر به این شد که امروز در یاور شهر‌ها شاهد ارائه خدمات هستیم. ما برای خود موضوع تبدیل تهران به الگوی جهان اسلام را به عنوان یک چشم انداز تا سال ۱۴۱۰ را تعیین کردیم و در این مسیر تحول سخت و کاربردی و تحول نرم و فناورانه را انجام خواهیم داد.

زاکانی ادامه داد: امروز ۹۶ درصد مدیران ما از درون شهرداری تهران انتخاب شدند توجه ما به رضایت مندی شهروندان و پرسنل جدی بود، لذا به حقوق و مسکن آن‌ها توجه کردیم و در این راستا ۱۲ سیاست و ۹۰ کلان پروژه را ارائه کردیم. همچنین تحول فناورانه را در دستور کار قرار دادیم تا در راستای تحقق شهر هوشمند هویت را برای شهر خلق کنیم. بزرگترین طرح ما برای توسعه کالبدی شهر توسعه بر مبنای حمل و نقل عمومی است به شکلی که اگر به شعاع ۸۰۰ متر از هر ایستگاه مترو نوسازی مبتنی در الگوی خودمان را محقق کنیم در وهله اول شهر ما ایمن می‌شود و دو هزار هکتار از بافت فرسوده ما تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

شهردار تهران با تأکید بر اینکه مبتنی بر این توسعه هویت شهر را تغییر می‌دهیم و در کنار آن مسکن مردم را تامین می‌کنیم، افزود: این در شرایطی است که امروز یک میلیون مسکن در تهران کمبود داریم. ایجاد ایمنی و آسایش برای مردم و تکمیل زیر ساخت‌های حمل و نقل عمومی از اهمیت ویِژه‌ای برای ما برخوردار است. در سال جاری ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس در تهران به ۵۵۰۰ اتوبوس باید برسد که ان‌شاءالله بخشی از آن در ابتدای مهر ماه به ناوگان تزریق می‌شود همچنین باید از دولت بابت حمایت‌ها قدردانی کنی. همچنین از مجلس و دستگاه قضایی که تا هفته گذشته ۳۱ هزار میلیارد تومان در محاکم مجموعه حقوقی ما به نفع شهرداری حکم گرفته و البته ۳۷۵ میلیارد تومان نیز حق با مردم بوده است، تشکر می‌کنیم.

وی گفت: به صورت کلی در طرح‌های مشارکتی در سال گذشته ۸ هزار میلیارد تومان املاک به شهرداری بازگردانده شده و روز نخستی که به شورا آمدیم صحبت از ۷۵ هزار میلیارد تومان بدهی شهر بود. اما خوشبختانه امروز ۱۸ هزار میلیارد تومان طلب شهرداری‌ها از دولت است که بخش عمده آن مربوط به شهرداری تهران است و در سامانه دولت ثبت و مقرر شده این رقم از بدهی‌های شهرداری کاسته شود که این امر بار مالی ما را کاهش می‌دهد.

زاکانی تأکید کرد: تا به امروز نه یک متر خلاف کرده ایم و نه چیزی را فروخته‌ایم و تنها ۲ ملک را به بورس برده ایم که برای آن نیز حدود ۷ ماه تلاش انجام شد تا ساز و کار آن مهیا شود.

امسال عدد بزرگتری در صدور پروانه داریم

وی ادامه داد: از سه هفته پیش هر شنبه پروژه‌هایی در مقیاس شهر افتتاح خواهد شد که پایانه اکباتان و کلنگ زنی ادامه بزرگراه یادگا امام در قالب آن‌ها انجام شده است. همچنین وعده دادیم ۹۹ تقاطع را ایجاد کنیم که تا خرداد ۳ تقاطع افتتاح شد و ۱۸ تقاطع دیگر تا پایان سال افتتاح خواهد شد. به این ترتیب شورا و شهرداری دوره ششم نشان داد که می‌خواهد در راستای خدمت به مردم کار کند. سال گذشته ۵ هزار و ۴۰۰ پروانه صادر کردیم، اما ظرف دو ماه قبل با اصلاح تبصره ۱۵ در کمیسیون ماده ۵ گشایش بزرگی در بافت فرسوده انجام شد که به این ترتیب نسبت به سال گذشته می‌توانیم شاهد عدد بزرگتری در صدور پروانه داشته باشیم. همچنین نسبت به سال گذشته در حوزه منابع ۳۵ درصد جلوتر هستیم و این در شرایطی است که حمله سایبری به سیستم‌های ما وقفه‌ای را در کار ایجاد کرده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: