نوشیدن چای بهار نارنج و مصرف میوه نارنج برای مدت زمان چهار ماه میتواند موجب کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو شود.
دیدارنیوز ـ مصرف چای بهارنارنج به مدت چهار ماه میتواند قند خون را کاهش دهد.
در واقع مرکبات میتوانند به شکل موثری آنزیمهای آمیلاز و گلیکوساید را مهار کرده که این آنزیمها مرتبط با دیابت و فشار خون هستند.
بهداشت نیوز نوشت: تحقیقات و مطالعات انجام شده نشان میدهند که نوشیدن چای بهار نارنج و مصرف میوه نارنج برای مدت زمان چهار ماه میتواند موجب کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو شود.