تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در گردهمایی استان فارسی‌های مقیم تهران مطرح شد:

تجربه موفق مشیز در شیراز هم اجرایی می‌شود

به دلیل تجربه موفق مشیز در استان‌های کرمان، زاهدان، بوشهر و قزوین، اولین مرکز شبه خانواده وابسته به موسسه مشیز در استان فارس و در شهرستان شیراز به زودی راه اندازی خواهد شد و تعدادی از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست را تحت پوشش خود در خواهد آورد.. همچنین در آینده نزدیک، مراکز بومهن، شهرری، فردیس، یزد، همدان و هرمزگان نیز راه اندازی خواهند شد.

کد خبر: ۲۹۴۹۴
۱۱:۱۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوزـ سومین گردهمایی استان فارسی‌های مقیم تهران در سالن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. در این گردهمایی، آقای مرادی مسئول مشارکت‌های مردمی موسسه خیریه کوثر مشیز با اشاره به فعالیت‌های این موسسه، از راه اندازی اولین مرکز شبه خانواده وابسته به موسسه مشیز در استان فارس و در شهرستان شیراز خبر داد.

وی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد موسسه مشیز در زمینه‌های حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در قالب شبه خانواده، مراکز درمانی، نگهداری و آموزش معلولین و همچنین مراکز توانبخشی و آموزشی، به کسب مقام مشاوره‌ای سازمان ملل متحد و نشان زرین مسئولیت اجتماعی در کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون و در مدت بیش از ۲۵ سال فعالیت موسسه مشیز، ۱۷۲۰ کودک در مراکز این موسسه پذیرش شده اند که ضمن تربیت، دسترسی به امکانات آموزشی و تفریحی و هر آنچه لازمه یک زندگی است برای آنان فراهم شده است و بسیاری از آنان توانسته اند در مقاطع عالی به تحصیل بپردازند که به عنوان نمونه، یکی از فرزندان تحت پوشش در طی روز‌های اخیر، موفق شده است در رشته تخصصی قلب و عروق یکی از دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شود.

مرادی با اعلام موافقت بهزیستی برای گسترش فعالیت‌های موسسه مشیز گفت: به دلیل تجربه موفق مشیز در استان‌های کرمان، زاهدان، بوشهر و قزوین، اولین مرکز شبه خانواده وابسته به موسسه مشیز در استان فارس و در شهرستان شیراز به زودی راه اندازی خواهد شد. همچنین در آینده نزدیک، مراکز بومهن، شهرری، فردیس، یزد، همدان و هرمزگان نیز راه اندازی خواهند شد.

در سومین گردهمایی استان فارسی‌های مقیم تهران، جمع کثیری از فعالین سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، نخبگان و اساتید دانشگاه و فعالین اجتماعی استان فارس حضور داشتند و به مشکلات و راهکار‌های رونق حوزه گردشگری در استان فارس پرداخته شد.

در این نشست علاوه بر مرادی، سلیمانی دبیر مجمع فارسی‌های مقیم تهران، محلاتی نماینده سابق ایران در سازمان ملل، پروفسور زارعی عضو سابق هیئت علمی دانشگاه آکسفورد، لطفی رئیس کار گروه فرهنگی و هنری فارسی‌های مقیم مرکز و نعمت اللهی نیز سخنرانی کردند و در پایان از کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان فارس، تجلیل شد.

از حاضران این گردهمایی می‌توان به حجت الاسلام موسوی لاری وزیر اسبق کشور و رامشی مدیر کل ثبت اسناد تهران نام برد.

 

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها