تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
بحران‌های بزرگ در کشور و نماینده‌ای که به یک استاندار پرید

این همه «شهید دادیم» ما ..

پاسخ تند و توهین‌آمیز یک نماینده مجلس شورای اسلامی به استاندار شمالی درباره مساله گرسنگی و حجاب بازتاب زیادی در رسانه‌‌ها داشت و سوالات زیادی هم ایجاد کرد. این همه شهید دادیم ما که این‌طور زندگی کنیم؟ این همه شهید دادیم که ..

کد خبر: ۱۸۸۶۳۰
۱۵:۰۹ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

این همه «شهید دادیم» ما ..

دیدارنیوز: وضعیت بد معیشتی در ایران حتی صدای برخی از مسوولان را درآورده و کار به جایی رسیده که یک استاندار اولویت را به رفع گرسنگی مردم داده، نه حجاب، اما فردی که نماینده مجلس است، با ادبیاتی خاص تندرو‌ها گفته تو غلط کردی که استاندار شده‌ای!

ادبیات برخی از تندرو‌های داخلی در سال‌های اخیر بار‌ها برای کشور هزینه‌ساز بوده و آنها از تریبون‌های مختلف بر طبل جنگ و حمله کوبیده‌اند و توجهی به زندگی مردم، آرامش و رفاه آنها ندارند؛ انگار که برای‌شان زندگی در صلح تعریف نشده و تنها جنگ و مرگ است که آرامش می‌دهد به آنها.

هفته پیش اظهار نظر یک استاندار شمالی و پاسخ تند یک نماینده پایتخت‌نشین تیتر رسانه‌ها شد؛ حالا ماجرا چه بوده؟ آقای استاندار گرسنگی مردم را دیده و گفته رفع مشکلات و بحران معیشتی مهمتر است تا زور و اجبار برای حجاب. حرفی که رئیس‌جمهور هم بار‌ها گفته و مخالف اجبار و زور در حجاب است.

اما آقای نماینده با ادبیاتی خشن و توهین‌آمیز به او پریده و گفته غلط کردی که استاندار شدی! و ما کلی شهید دادیم و ..

مطلب مرتبط:

هیچ اولویتی بالاتر از معیشت مردم نیست/ مستاجران در تنگنای جدی هستند

ایران در جنگ تحمیلی با عراق تعداد زیادی از جوانان و مردان و زنان خود را برای دفاع از خاک کشور از دست داد و هنوز هم نام و یاد آنها با احترام به زبان می‌آید و در کوچه و خیابان اسامی‌شان دیده می‌شود تا بدانیم چه کسانی بودند و رفتند خط مقدم تا ما بمانیم و زندگی کنیم. در جنگ اخیر هم تعدادی از هموطنان بی‌گناه که در میان‌شان کودک و نوجوان هم بود، جان خود را به دلیل حملات و وحشی‌گری اسرائیل از دست دادند و غم و ناراحتی فراوان ماند برای ما.

این همه شهید دادیم آقای نماینده! چرا از شهیدان در جای دیگر نمی‌گویید؟ این همه شهید دادیم که گرانی‌ها و عملکرد بد مسوولان پدر مردم را دربیاورد و هر روز از گرانی شیر و ماست و گوشت و اجاره مسکن و خودرو بگویند؟ این همه شهید دادیم تا شما نمایندگان چند درصدی که با افکارتان باعث خروج میلیون‌ها نفر از انتخابات شده‌اند سرکار بیایند و به این و آن بگویی غلط کردی! حرف نزن! انتقاد نکن! تا کی؟

این همه شهید دادیم تا سایه جنگ و ناآرامی در کشور باشد تا نتوانیم راحت زندگی کنیم؟ چه کسی غلط کرده و حاضر به عقب نشینی نیست؟ این همه شهید دادیم تا منتقدان را خفه کنیم و بعد از جنگ ۱۲ روزه آزادی بیان را به خطر بیاندازیم؛ تا حدی که خود شورای نگهبان صدایش از دست شما تندرو‌ها درآمد و لایحه پر از مجازات و اعدام را پس فرستاد؟ 

این همه شهید دادیم که مردم به جای صداوسیمایی که بودجه چند هزار میلیاردی می‌گیرد صدای اعتراض از فقر و نداری و گرانی را به گوش شبکه‌های فارسی زبان برسانند؟ این همه شهید دادیم ما که وضع مملکت به اینجا برسد که خارجی‌ها (به قول شما‌ها دشمن) هر روز تیتر بزنند و و از بحران انرژی بگویند و شادی کنند که مسوولان توانایی حل مشکلات را ندارند؟

این همه شهید دادیم که هر روز نگران ده‌ها مشکل اقتصادی، بی‌آبی و کمبود برق و چک کردن روزانه قطعی‌ها و خاموشی‌های ۲ تا چند ساعته باشیم؟

این همه شهید دادیم ما .. کمی هم به خودتان نگاه کنید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ آبان
امروز دوشنبه ۲۶ آبان
امروز دوشنبه ۲۶ آبان
امروز دوشنبه ۲۶ آبان