تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فضل‌الله رنجبر، نماینده کرمانشاه مطرح کرد

هیچ اولویتی بالاتر از معیشت مردم نیست/ مستاجران در تنگنای جدی هستند

فضل‌الله رنجبر، نماینده کرمانشاه در مجلس خطاب به نمایندگان گفت: هیچ اولویتی مهم‌تر از بررسی و رصد وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم نیست؛ قشر متوسط و ضعیف جامعه در تنگنا هستند و باید با تمام وجود این شرایط را درک کنیم. مستاجران این روز‌ها به دلیل افزایش شدید قیمت رهن و اجاره در تنگنای جدی هستند؛ انتظار می‌رود بسته معیشتی حمایتی مناسبی برای این قشر تدوین و ابلاغ شود.

کد خبر: ۱۸۳۲۵۹
۱۱:۴۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

هیچ اولویتی بالاتر از معیشت مردم نیست/ مستاجران در تنگنای جدی هستند

دیدارنیوز: نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با تاکید بر اینکه هیچ اولویتی بالاتر از معیشت مردم نیست خطاب به وزیر راه و شهرسازی، گفت: مستأجران این روز‌ها به دلیل افزایش شدید قیمت رهن و اجاره در تنگنای جدی هستند؛ انتظار می‌رود بسته معیشتی حمایتی مناسبی برای این قشر تدوین و ابلاغ شود.

فضل‌الله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: هیچ اولویتی مهم‌تر از بررسی و رصد وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم نیست؛ قشر متوسط و ضعیف جامعه در تنگنا هستند و باید با تمام وجود این شرایط را درک کنیم؛ مجلس و هیات رئیسه مجلس باید برای این اولویت تدبیر کند و برنامه‌های نظارتی با تمرکز بر معیشت مردم تقویت شود.

انتقاد از ناکارآمدی سیستم اداری و کندی در حمایت از سرمایه‌گذاری

نماینده کرمانشاه در مجلس با اشاره به مشکلات بوروکراتیک در کشور خطاب به رئیس‌جمهور و معاون اول ایشان، گفت: سیستم اداری ما برای حمایت از سرمایه‌گذاران بسیار کند عمل می‌کند؛ بسیاری از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران به دلیل پیچ‌وخم‌های طاقت‌فرسای اداری، از ادامه مسیر دلسرد و منصرف می‌شوند؛ طولانی شدن فرایندها، عدم تناسب اختیارات مدیران محلی و منطقه‌ای با مسئولیت‌هایشان و انتظار طولانی واحد‌های فعال برای دریافت تسهیلات، از مشکلات جدی ماست این در حالی است که بانک مرکزی پاسخگو نیست و خبری از پرداخت تسهیلات نیست بنابراین برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری نیازمند عزمی راسخ و برون‌رفت از بوروکراسی اداری و وجود روحیه تسهیل‌گری هستیم.

رنجبر در تذکری به وزیر کار، تصریح کرد: رتبه اول و یا دوم بیکاری که سال‌هاست به کرمانشاه نسبت داده می‌شود، زیبنده جوانان مرزدار، مقاوم، صبور و وفادار این استان نیست؛ بار‌ها با شما مکاتبه کرده‌ام و تاکید کردم که حل معضل بیکاری در استان کرمانشاه نیازمند نگاه ویژه و تشکیل کارگروهی ویژه با همکاری وزرای اقتصادی و اجتماعی کشور برای برون رفت این معضل است؛ تذکر می‌دهم در سفر آتی رئیس‌جمهور به کرمانشاه باید برنامه‌ای مدون و مؤثر برای اشتغال جوانان ارائه شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین خطاب به وزیر نیرو گفت: پروژه سامانه سردسیری که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ است، باید برای تأمین آب بلندمدت کرمانشاه و انتقال آن به اراضی حاصلخیز استان عملیاتی شود؛ انتظار می‌رود در سفر رئیس جمهور با تدبیر شما خبر خوش تخصیص آب و آغاز عملیات اجرایی این پروژه را پس از سال‌ها انتظار مردم استان ابلاغ کنید.

وی از وزیر نفت نیز خواست تکلیف پروژه پتروپالایش آناهیتا را مشخص کند و افزود: این پروژه مهم همچنان پس از ۱۴ سال بلاتکلیف مانده و مردم کرمانشاه انتظار دارند با توجه به فراهم بودن بستر اجرا این پروژه را در سفر آتی رئیس جمهور به استان تعیین تکلیف کنید.

رنجبر خطاب به وزیر راه و شهرسازی، به وضعیت بغرنج مستأجران اشاره کرد و گفت: مستأجران این روز‌ها به دلیل افزایش شدید قیمت رهن و اجاره در تنگنای جدی هستند؛ انتظار می‌رود بسته معیشتی حمایتی مناسبی برای این قشر تدوین و ابلاغ شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی