تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
شرایط جنگی در ایران

کوچکی‌نژاد: مسوولان دولتی وضعیت بازار و معیشت مردم را رصد کنند

جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به شرایط جنگی در کشور گفت: دولت باید پشتیبانی اقتصادی در شرایط را مد نظر قرار داده و به‌طور روزانه وضعیت بازار و معیشت مردم را رصد و مدیریت کند.

کد خبر: ۱۸۶۱۹۶
۱۳:۱۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۴

کوچکی‌نژاد: مسوولان دولتی وضعیت بازار و معیشت مردم را رصد کنند

دیدارنیوز: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: ارائه یارانه‌های هدفمند و به‌موقع به کالا‌های اساسی، تسهیل در واردات اقلام ضروری، و نیز نظارت شدید بر توزیع آنها از اهمیت بالایی برخوردار است و مسولان باید به این امور توجه داشته باشند.

جبار کوچکی‌نژاد اظهار داشت: مسئولان باید بدانند که در شرایط جنگی، کوچکترین خلل یا نفوذ از سوی دشمن در مدیریت اجرایی کشور جرم نابخشودنی است؛ بنابراین مردم و نهاد‌های نظامی و قضایی چنین خطا‌هایی را نمی‌بخشند.

به نقل از رسانه مجلس، نماینده مردم «رشت» با بیان اینکه نباید در ارائه خدمات به مردم و همچنین حمایت‌های معیشتی به آنها خطایی از سوی مسئولین صورت گیرد، گفت: مسئولین باید در شرایط جنگی موجود کنار مردم بایستند و در کوتاه‌ترین زمان ممکن حمایت‌ها خود از مردم را مدنظر قرار دهند. باید بدانیم که جنگ فقط در میدان نبرد نیست، بلکه در عرصه اقتصاد نیز باید آماده مقابله با فشار‌ها و تحریم‌ها باشیم.

نماینده مردم «رشت» ادامه داد: سازمان‌ها و دستگاه‌های اقتصادی باید با حذف بروکراسی‌های زائد، تسریع در روند تأمین مواد اولیه برای واحد‌های تولیدی، از توقف تولید جلوگیری کنند. اگر چرخه تولید متوقف شود، حتماً دشمن در جنگ اقتصادی هم به هدف خود نزدیک‌تر شده است.

کوچکی‌نژاد با اشاره به نقش دولت در هماهنگی میان نهاد‌های اقتصادی، افزود: دولت باید پشتیبانی اقتصادی در شرایط را مد نظر قرار داده و به‌طور روزانه وضعیت بازار و معیشت مردم را رصد و مدیریت کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در این شرایط، ارائه یارانه‌های هدفمند و به‌موقع به کالا‌های اساسی، تسهیل در واردات اقلام ضروری، و نیز نظارت شدید بر توزیع آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر