تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
بیت‌الله عبداللهی، نماینده مجلس می‌گوید ما خودمان الان نمی‌دانیم که چه اتفاقی افتاده است!

اقتصاد کشور بی‌صاحب است/ بی‌کفایتی مسئولین اقتصادی دولت را می‌بینیم

بیت‌الله عبداللهی، نماینده مجلس دوازدهم با اعتراض نسبت به وضعیت اقتصادی کشور و با اشاره به اینکه گویا اقتصاد کشور بی‌صاحب است، گفت: در این شرایط بی‌کفایتی مسئولین اقتصادی دولت را می‌بینیم مگر چه اتفاقی افتاده است که در عرض یک ماه بیش از ۲۰ درصد ارزش پول‌مان پایین بیاید و قیمت دلار افزایش پیدا کند؟

کد خبر: ۱۸۰۲۷۰
۰۹:۲۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

اقتصاد کشور بی‌صاحب است/ بی‌کفایتی مسئولین اقتصادی دولت را می‌بینیم

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس با بیان اینکه اقتصاد ما الان بی صاحب شده است، گفت: قطعا این هفته مسئولین اقتصادی به ویژه وزیر اقتصاد باید به مجلس بیایند و توضیح داده و ما را قانع کنند که چه اتفاقی افتاده است که بازار اینقدر از هم گسیخته شده که هر روز اتفاقات بدی را در افزایش قیمت کالا‌های اساسی، دارو، ارز، طلا و سکه شاهد هستیم.

بیت‌الله عبداللهی، نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، درباره پشت پرده نوسانات ارزی که باعث شده در هفته‌های اخیر قیمت ارز نوسانات چشمگیری داشته باشد، گفت: من از پشت پرده این نوسانات اطلاعی ندارم، اما در این شرایط بی‌کفایتی مسئولین اقتصادی دولت را می‌بینیم مگر چه اتفاقی افتاده است که در عرض یک ماه بیش از ۲۰ درصد ارزش پول‌مان پایین بیاید و قیمت دلار افزایش پیدا کند؟ چه اتفاقی افتاده است که این شرایط پیش آمده است؟

وی ادامه داد: خواسته ما این است که دولت هم برای ما نمایندگان مجلس و هم برای مردم علت این موضوع را شفاف کند. قطعا این هفته مسئولین اقتصادی به ویژه وزیر اقتصاد باید به مجلس بیایند و توضیح داده و ما را قانع کنند که چه اتفاقی افتاده است که بازار اینقدر از هم گسیخته شده که هر روز اتفاقات بدی را در افزایش قیمت کالا‌های اساسی، دارو، ارز، طلا و سکه شاهد هستیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: ما خودمان الان نمی‌دانیم که چه اتفاقی افتاده است. من به غیر از بی‌کفایتی تیم اقتصادی نمی‌توانم علت دیگری را برای این موضوع تشخیص دهم.

عبداللهی تصریح کرد: اگر بخواهیم بگوییم این موضوع مربوط به تحریم است، ما از قبل هم تحریم بودیم الان هم هستیم. موضوع خاصی پیش نیامده است. به همین دلیل منتظریم در هفته جاری مجلس شروع به کار کند و مسئولان اقتصادی دولت بیایند و توضیح بدهند و مجلس را در این خصوص قانع کنند. اگر مجلس قانع نشود، حتما به سمت استیضاح می‌رود. بحث این است که باید بیایند و توضیح دهند که چه اتفاقی افتاده است. باید بیایند و توضیح دهند که در این مدت بسیار کوتاه چه بلایی سر این اقتصاد آمده است.

وی ادامه داد: گویا اقتصاد کشور بی‌صاحب است. اقتصاد کشور الان صاحب ندارد و برای افکار عمومی هم توضیح نمی‌دهند که چرا این وضعیت پیش آمده و در آینده چه خواهد شد و ما چه برنامه‌ای برای آینده داریم؟ حداقل انتظار مردم این است که دولت بیاید توضیح دهد که الان چه اتفاقی افتاده، چه برنامه‌ای دارد و در آینده چه خواهد شد.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه یک نماینده مجلس مدعی شده بود مطرح شدن موضوع استیضاح وزیر اقتصاد در این روز‌ها باعث کاهش قیمت دلار شده است، گفت: نظر من این است که استیضاح وزیر یا عدم استیضاح وزیر یا طرح موضوع استیضاح وزیر تاثیری در بازار ندارد. باید بیایند دلایل این موضوع را توضیح بدهند که ببینیم سیاست‌هایشان چه تغییری کرده است سیاست‌های ارزی‌شان تغییر کرده است یا واقعا مشکلات جدیدی در روند تامین ارز پیش آمده است. من به عنوان نماینده مجلس هنوز مطلبی از تیم اقتصادی به صورت شفاهی و یا کتبی دریافت نکرده‌ام به همین دلیل این هفته مسئولان اقتصادی دولت باید به مجلس بیایند و توضیح دهند و نمایندگان را قانع کنند و اگر نمایندگان قانع نشوند، حتما مجلس به سمت استیضاح می‌رود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی