تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
فضل الله رنجبر، نماینده کرمانشاه مطرح کرد

لزوم پرداخت مطالبات گندمکاران با توجه به مشکلات خشکسالی و قطعی برق

فضل الله رنجبر، نماینده کرمانشاه در مجلس گفت: از رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهم با توجه به مشکلاتی که برای کشاورزان به دلیل قطعی برق و خشکسالی ایجاد شده در پرداخت پول گندم کشاورزان تاخیر نکند چرا که این امر جایز نبوده، زیرا قول دادید مشکلی برای این مهم ایجاد نشود، در پرداخت مطالبات آن‌ها تسریع کنید.

کد خبر: ۱۸۷۴۳۲
۱۲:۳۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۴

لزوم پرداخت مطالبات گندمکاران با توجه به مشکلات خشکسالی و قطعی برق

دیدارنیوز: نماینده مردم کرمانشاه در مجلس از وزیر تعاون و رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست تا حق مناطق مرزی در احکام بازنشستگان استان‌های مرزی لحاظ شود.

فضل الله رنجبر در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن گرامیداشت یاد شهدای امنیت کشور و مبارزه با زیاده خواهی‌های جبهه استکبار جهانی، گفت: از مقاومت و رشادت نیرو‌های مسلح و حماسه وحدت و همبستگی ملت بزرگ ایران و همچنین از مقاومت مردم غیور کرمانشاه که در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی زیر موشک باران دشمن صهیونیستی و جبهه استکبار جهانی بودند تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه مجلس در پاسخ به سربلندی و رشادت ملت ایران برای تقویت بنیه دفاعی باید حساسیت ویژه‌ای داشته باشد، عنوان کرد: این ملت شایسته خدمتگزاری صادقانه هستند، برای حفظ اقتدار و ابهت ملت با تمدن ایران باید اهتمام ویژه‌ای را برای رفع نقاط ضعف در جنگ ۱۲ روزه اخیر داشته باشیم. مجلس نه در یک جلسه بلکه در چند جلسه غیرعلنی و ویژه این موضوع را رصد و پیگیری کرده و کمک‌های لازم را برای عزت و سربلندی ملت بزرگ و تقویت نیرو‌های مسلح باید داشته باشد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: حفظ دستاورد بزرگ انسجام و وحدت ملی تنها و تنها با اطاعت از رهبری عزیزمان و خدمت صادقانه به مردم و پرهیز از حاشیه سازی برای دولت به ویژه در حوزه دیپلماسی و حمایت از دولت خدمتگزار و تلاش برای حل مشکلات معیشتی و مقابله با گرانی افسارگسیخته امکان پذیر است و باید این موضوع در دستورکار مجلس قرار بگیرد.

وی افزود: از رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهم با توجه به مشکلاتی که برای کشاورزان به دلیل قطعی برق و خشکسالی ایجاد شده در پرداخت پول گندم کشاورزان تاخیر نکند چرا که این امر جایز نبوده، زیرا قول دادید مشکلی برای این مهم ایجاد نشود، در پرداخت مطالبات آن‌ها تسریع کنید. همچنین وزیر تعاون، رئیس سازمان برنامه و بودجه باید به وضعیت بازنشستگان استان‌های مرزی توجه کنند چرا که در دوران دفاع مقدس شاهد مجاهدت و ایثارگری آن‌ها بودیم، اما با این وجود در حقوق آن‌ها حق مناطق جنگی حذف شده است لذا از طرف خودم و فراکسیون دفاع از بازنشستگان درخواست جدی دارم احکام حقوقی آن‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
Majid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
لطف کنید به این مسئولين بگید کمتر زرت و پرت کنند و به جاش عمل کنند و پول کشاورز بی نوا که دستش به هیچ جا بند نیست را بدهند ، وقاحت هم حدی داره ، دین که ندارید لااقل جوانمرد باشید و سر حرف خودتون که قول پرداخت دو روزه پول گندمکاران بود را عملی کنید
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها