تیتر امروز

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲ بامداد ۲۷ خرداد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲ بامداد ۲۷ خرداد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سنگدوینی می‌گوید سفره خالی دهک‌های پایین جامعه نیازمند حمایت است

نگرانی یک نماینده از نامناسب بودن وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم

رمضانعلی سنگدوینی، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس با ابراز نگرانی از نامناسب بودن وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم، گفت: تهیه مسکن مناسب یکی از اصلی‌ترین مشکلات اساسی مردم است و ما نمایندگان با حضور در حوزه‌های انتخابیه دائما با درخواست مردم برای حل مشکل مسکن مواجه می‌شویم، بنابراین مجلس و دولت باید هرچه سریع‌تر برای عبور از این ابرچالش اقتصادی فکری کنند.

کد خبر: ۱۸۰۱۱۶
۱۱:۳۷ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

نگرانی یک نماینده از نامناسب بودن وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم

دیدارنیوز: نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از طریق کالابرگ حداقل کالا‌های اساسی به قشر ضعیف جامعه تزریق شود تا مرحمی بر مشکلات متعدد اقتصادی آن‌ها باشد.

به نقل از رسانه خانه ملت، رمضانعلی سنگدوینی با ابراز نگرانی از نامناسب بودن وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم، گفت: تهیه مسکن مناسب یکی از اصلی‌ترین مشکلات اساسی مردم است و ما نمایندگان با حضور در حوزه‌های انتخابیه دائما با درخواست مردم برای حل مشکل مسکن مواجه می‌شویم، بنابراین مجلس و دولت باید هرچه سریع‌تر برای عبور از این ابرچالش اقتصادی فکری کنند.

مطلب مرتبط:

چرا قیمت دلار را «اصلاح» نمی‌کنید؟

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس مجلس نیز همواره بر حل مشکل اقتصادی مردم تاکید بسیاری داشته و عرضه کالای اساسی با قیمت و شرایط مناسب در آستانه ماه مبارک رمضان مورد تاکید ایشان و تمامی نمایندگان مجلس است چراکه سفره خالی دهک‌های پایین جامعه نیازمند حمایت است، بنابراین باید از طریق کالابرگ حداقل کالا‌های اساسی به قشر ضعیف جامعه تزریق شود تا مرحمی بر مشکلات متعدد اقتصادی آن‌ها باشد.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سازمان برنامه و بودجه باید هرچه سریع‌تر بودجه لازم برای توزیع کالابرگ را در اختیار مسئولان مربوطه قرار دهد، اظهار کرد: اگرچه مردم و نیروی انسانی سرمایه اصلی این کشور به شمار می‌آیند، اما مسائل اقتصادی، پیشرفت‌شان را در حوزه‌ها همچون آموزشی، فرهنگی و اقتصادی دچار خلل کرده، چراکه تعداد قابل توجهی مردم در استان گلستان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها