تیتر امروز

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی

این صد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند
در گفتگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند

سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگویی با دیدار، گفت: اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نمی‌گذرند و در حال حاضر در حال تجهیز خود هستند. اگرچه فرض بر این نیست که لزوما، جنگ دوباره آغاز خواهد...
علی حدادی می‌گوید دولت موظف است واردات خودرو را برای ایجاد توازن و کیفیت بخشی در بازار خودرو به طور کامل اجرا کند

وضعیت واردات خودرو؛ یک نماینده از دولت انتقاد کرد

علی حدادی، عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از عملکرد تیم اقتصادی دولت در خصوص واردات خودرو گفت: قانون واردات خودرو در حالی اجرا نشده است که نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، رفع معضل آلودگی هوا و کاهش حوادث ترافیکی بدان گره خورده است.

کد خبر: ۱۸۶۴۰۵
۱۳:۰۸ - ۰۸ تير ۱۴۰۴

وضعیت واردات خودرو؛ یک نماینده از دولت انتقاد کرد

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضمن انتقاد از عملکرد تیم اقتصادی دولت در خصوص واردات خودرو گفت: قانون واردات خودرو در حالی اجرا نشده است که نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، رفع معضل آلودگی هوا و کاهش حوادث ترافیکی بدان گره خورده است.

علی حدادی در گفت‌و‌گو با رسانه خانه ملت، در انتقاد به تعلل دولت برای اجرای قانون واردات خودرو‌های کارکرده، گفت: براساس آنچه ما مصوب کردیم دولت موظف است واردات خودرو را برای ایجاد توازن و کیفیت بخشی در بازار خودرو به طور کامل اجرا کند و این در حالی است که تاکنون عملکرد دولتمردان در این حوزه رضایت‌بخش نبوده است.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته بخشی از این مشکل به وزات صمت، بخشی به بانک مرکزی برای عدم تخصیص ارز و بخشی هم به وزارت امور اقتصادی و دارایی و گمرک برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: متاسفانه دستگاه‌های مربوطه عملکرد مطلوبی چه در زمینه واردات خودرو‌های نو و چه کارکرده نداشته‌اند بخصوص در حوزه واردات خودرو‌های کارکرده بسیار عقب هستیم و خودرو‌های نو هم با نوسانات بسیاری مواجه است.

حدادی اظهار کرد: قانون واردات خودرو در حالی اجرا نشده است که نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، رفع معضل آلودگی هوا و کاهش حوادث ترافیکی بدان گره خورده است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم یادآور شد: هم‌اکنون یک ناهماهنگی بین مجموعه وزارت صمت، بانک مرکزی و گمرک مشاهده می‌شود چرا که خروجی مطلوبی در حوزه واردات نداشته‌اند بنابراین یکی از وظایف کنونی وزارت امور اقتصادی و دارایی ایجاد توازن لازم در سطح بازار، کاهش قیمت‌ها و افزایش کیفیت در تولید خودرو است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بی‌تردید دولتمردان موظف به هم‌افزایی و هماهنگی در جهت اجرای کامل قانون واردات خودرو هستند و تحقق این مهم نیز در گروی ورود جدی وزارت امور اقتصادی و دارایی است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۸ تير
امروز يکشنبه ۰۸ تير
امروز يکشنبه ۰۸ تير
امروز يکشنبه ۰۸ تير