تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
موفقیت ایران در زمینه پزشکی می‌تواند سکوی جدیدی برای جذب گردشگران از نقاط مختلف جهان باشد

صالحی‌امیری از جایگاه ویژه ایران در بازار گردشگری خبر داد

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی می‌گوید که ایران جایگاه ویژه‌ای در بازار گردشگری سلامت به دست آورده است.

کد خبر: ۱۸۵۵۵۵
۱۶:۳۷ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

صالحی‌امیری از جایگاه ویژه ایران در بازار گردشگری خبر داد

دیدارنیوز: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در سال‌های اخیر با فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب در حوزه پزشکی و درمانی؛ به‌ویژه در زمینه‌های جراحی‌های پیچیده و درمان‌های تخصصی ایران جایگاه ویژه‌ای در بازار گردشگری سلامت به دست آورده است.

به نقل از رسانه وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی‌امیری دوشنبه (۱۹ خرداد) در نشست پانزدهم شورای راهبردی این وزارتخانه بر اهمیت «گردشگری سلامت» به‌عنوان یکی از محور‌های اصلی راهبرد‌های توسعه‌ای وزارتخانه تأکید کرد و اظهار داشت: موفقیت ایران در زمینه پزشکی می‌تواند به عنوان سکوی جدیدی برای جذب گردشگران از نقاط مختلف جهان محسوب شود.

وی افزود: سال گذشته هفت میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر خارجی به ایران سفر کردند که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر آنها از خدمات گردشگری سلامت بهره بردند. ایران با داشتن زیرساخت‌های برجسته پزشکی، ظرفیت‌های بی‌بدیلی را در این بخش به دنیا معرفی می‌کند.

صالحی‌امیری گفت: ما باید علاوه بر توسعه گردشگری سلامت که عاملی برای معرفی جاذبه‌های تاریخی و طبیعی ایران به گردشگران بین‌المللی است، پتانسیل‌های بکر کشور را در حوزه‌های طبیعت‌گردی، فرهنگی و تاریخی شناسایی و به جهانیان عرضه کنیم. این جاذبه‌ها، در کنار آثار تاریخی ثبت‌شده در یونسکو به‌عنوان میراث بشری، می‌توانند ایران را به مقصدی منحصر‌به‌فرد و بی‌رقیب در دنیا تبدیل کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بر ضرورت تجدیدنظر در سیاست‌های کلان این وزارتخانه برای تطبیق با شرایط و تحولات جهانی تأکید و اذعان کرد: در شرایطی که صنعت گردشگری یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد جهانی است، به عنوان کشوری با تاریخ غنی و تمدن کهن، باید به شکلی متمرکز و هدفمند برای ارتقای جایگاه ایران در این صنعت گام برداریم. این امر نه‌تنها نیازمند هم‌افزایی بخش‌های مختلف داخلی است، بلکه تعامل مستمر با عرصه بین‌المللی نیز احساس می‌شود.

صالحی امیری در مورد ضرورت گسترش سیاست‌های اجتماعی‌سازی میراث‌فرهنگی کشور تصریح کرد: میراث‌فرهنگی ایران باید به عنوان هویتی جهانی شناخته شود و در این راستا، مشارکت مردمی و حضور نخبگان و کارشناسان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. ما برای تحقق این هدف، به یک بازنگری عمیق در رویکرد‌های فرهنگی و اجتماعی خود نیاز داریم تا علاوه بر حفاظت از آثار تاریخی، زمینه‌های تعامل فعال جامعه با آنها فراهم شود.

وی به ضرورت تکمیل پروژه‌های مرمت و حفاظت از بنا‌های تاریخی اشاره کرد و بیان داشت: در کنار تلاش برای جذب گردشگران، نباید فراموش کنیم که حفاظت از میراث‌فرهنگی، در اولویت قرار دارد. پروژه‌های مرمتی و بازسازی باید با دقت و با رعایت اصول فنی انجام شوند تا در کنار توسعه گردشگری، اصالت و ارزش‌های تاریخی ایران حفظ شوند.

صالحی امیری ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی تمام بخش‌ها و دست‌اندرکاران، وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بتواند به اهداف کلان خود در حوزه‌های مختلف دست یابد و ایران را به عنوان یک الگوی جهانی در توسعه پایدار گردشگری و حفاظت از میراث‌فرهنگی مطرح کند.

وی با توجه به حضور استانداران در این نشست گفت: حضور استانداران در جلسات شورای راهبردی وزارتخانه برای بررسی دقیق ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و هماهنگی در اجرای سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات آینده در استان‌ها ضروری است؛ بنابراین هر نشست باید با مشارکت مسئولان استانی برگزار و اهداف وزارتخانه به‌صورت جامع و با در نظر گرفتن شرایط خاص هر استان پیگیری و محقق شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور