تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
وزیر میراث فرهنگی اعلام کرد

تخت‌جمشید؛ خورشید جاویدان تمدن ایران

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: تخت‌جمشید خورشید فروزان تمدن ایران‌زمین و نماد اقتدار ملی است.

کد خبر: ۱۸۸۴۷۱
۱۱:۲۲ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

تخت‌جمشید؛ خورشید جاویدان تمدن ایران

دیدارنیوز _ استان فارس: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با توصیف تخت‌جمشید به‌عنوان «خورشید جاویدان یک‌میلیون اثر تاریخی ایران» اعلام کرد: میراث‌فرهنگی زمانی معنا می‌یابد که در پیوند با مردم باشد و صیانت از آن، هم‌زمان با پاسداشت حقوق مردم انجام گیرد.

سیدرضا صالحی‌امیری در شورای اداری شهرستان مرودشت با تأکید بر جایگاه استراتژیک این منطقه در تاریخ ایران گفت: تخت‌جمشید خورشید فروزان تمدن ایران‌زمین و نماد اقتدار ملی است. تبار، شناسنامه، هویت و تاریخ ما در این جغرافیا شکل گرفته و همه ایرانیان، فارغ از مرز‌های جغرافیایی، دلبسته آن هستند.

تخت‌جمشید؛ خورشید جاویدان تمدن ایران

وی با اشاره به ثبت تعداد زیادی اثر ملی در مرودشت، این ظرفیت را در کشور کم‌نظیر دانست و افزود: دغدغه‌های مردم، جامعه مدنی و سرمایه‌گذاران در پاسارگاد و مرودشت را با دل و جان می‌شنویم و به آن پاسخ می‌دهیم؛ چراکه میراث‌فرهنگی، بدون مردم، از معنا تهی است.

وزیر میراث‌فرهنگی با بیان اینکه هیچ بهانه‌ای نباید حقوق مردم را قربانی حفاظت میراث کند، اظهار کرد: تلاش ما ایجاد توازن میان حیات اجتماعی مردم و صیانت از میراث است.

صالحی‌امیری در خصوص دغدغه آبیاری جنگل پایگاه جهانی تخت‌جمشید تصریح کرد: تأمین آب این جنگل به‌زودی عملیاتی می‌شود.

وی همچنین درباره حل وضعیت چادر سران تخت‌جمشید تأکید کرد: مدیرکل میراث‌فرهنگی استان باید در کوتاه‌ترین زمان با شهرداری و دیگر دستگاه‌ها به توافق برسد تا این محدوده ارزشمند دچار آسیب و فرسایش نشود.

وزیر میراث فرهنگی با تصریح اینکه میراث به مردم تعلق دارد، گفت: درآمد‌های حاصل از آثار تاریخی و میراث‌فرهنگی باید برای توسعه همان منطقه هزینه شود.

به گفته صالحی‌امیری، منابع لازم برای مرمت و صیانت آثار مرودشت تأمین خواهد شد و اداره هیئت‌امنایی پایگاه جهانی تخت‌جمشید به‌زودی ابلاغ می‌شود.

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین از تدوین برنامه پنج‌ساله مکتوب و مستند برای توسعه میراث و گردشگری خبر داد و افزود: پایگاه جهانی تخت‌جمشید از نظر تقویت نیروی انسانی و یگان حفاظت در اولویت خواهد بود.

صالحی‌امیری با اشاره به برنامه‌های کلان گردشگری کشور گفت: پیش از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی گردشگری را تجربه می‌کردیم. سال گذشته هفت‌میلیون و ۳۹۹ هزار گردشگر خارجی به ایران آمدند و برنامه‌ریزی شده این رقم تا پایان برنامه پنج‌ساله به ۱۵ میلیون برسد.

به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری وصنایع‌دستی استان فارس در روز سه‌شنبه ۲۱ مرداد، وی افزود: برای تحقق این هدف، با کشور‌های تاجیکستان، آذربایجان، گرجستان، روسیه، مصر، آسیای میانه، قفقاز و خاورمیانه توافق‌نامه‌های گردشگری امضا شده است و وقفه ایجادشده در گردشگری پس از جنگ تحمیلی را با بازسازی ظرفیت گردشگری زیارتی در شش ماه آینده جبران خواهیم کرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
0
0
خودت فهمیدی چی گفتی وزیرک ؟؟؟ تمدن ایران ؟؟؟!!! سمبل اقتدار ملی ؟؟؟!!! در اون صورت آدولف هیتلر و یزید هم سمبل ملی ملت خود هستن
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها