تیتر امروز

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگو در برنامه «دیدار اقتصادی» با دکتر پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ضرغامی مطرح کرد

اصفهان؛ ‌عروس ‌گردشگری ایران

عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: اصفهان بی‌تردید عروس میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران است، بنابراین انتظار داریم مسئولان استان و نمایندگان مجلس با همراهی همدیگر بتوانیم کمک کنیم تا اصفهان را بهتر از گذشته به جهان معرفی کنیم.

کد خبر: ۱۵۸۹۱۶
۲۱:۲۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲

اصفهان؛ ‌عروس ‌گردشگری ایران

دیدارنیوز: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، استان اصفهان را قطب گردشگری ایران دانست و گفت: کارخانه ریسباف، اصفهان را عظیم‌تر از همیشه به جهان نشان می‌دهد.

عزت‌الله ضرغامی در آئین افتتاح هتل ۵ ستاره چهارباغ اصفهان اظهار داشت: سال گذشته به اصفهان سفر کردیم و از کنار زاینده‌رود گذشتیم و در مجاورت دو جوان نشستیم که موسیقی می‌نواختند، مردم نیاز به این دارند که در کنار آن‌ها باشیم و حتی نواختن موسیقی آن‌ها نیز ایرادی ندارد؛ پس نباید یک بار اضافه بر دوش مردم بگذاریم.

وزیر میراث‌فرهنگی گفت: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های ما حمایت از واحد‌های اقامتی به‌ویژه هتل‌ها و مهمان‌پذیر‌های یک و دوستاره است که به‌زودی تسهیلات به آن‌ها ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: بسیاری از کشور‌های پیرامون ایران، سرمایه‌های سنگینی را در حوزه هتل‌سازی و واحد‌های اقامتی هزینه کرده‌اند، لذا باید تلاش کنیم تا ایران نیز به این سمت حرکت کند.

ضرغامی افزود: استان اصفهان قطب گردشگری ایران است و امیدواریم در اصفهان بیش از گذشته شاهد رشد هتل‌سازی در این کشور باشیم.

وی تصریح کرد: اصفهان بی‌تردید عروس میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران است، بنابراین انتظار داریم مسئولان استان و نمایندگان مجلس با همراهی همدیگر بتوانیم کمک کنیم تا اصفهان را بهتر از گذشته به جهان معرفی کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: به‌منظور حمایت از گردشگری، امروز لایحه حمایت از مجموعه‌های گردشگری در حوزه انرژی به‌ویژه گاز تصویب شد و امیدواریم با حمایت نمایندگان مجلس بتوانیم این لایحه را در مجلس تصویب کنیم، زیرا این نکته کمکی به فعالان گردشگری است تا بتوانند با اطمینان خاطر بیشتری فعالیت کنند.

وی گفت: امروز پس از ورود به اصفهان از کارخانه ریسباف بازدید کردم، و عظمت این مجموعه را دیدم و معتقدیم این کارخانه می‌تواند اصفهان را پررنگ‌تر و عظیم‌تر از گذشته به جهان نشان دهد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد