تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آتش‌سوزی یا حمله سایبری؛ قطع گسترده برق در اسپانیا، پرتغال و فرانسه

میلیون‌ها نفر در اسپانیا و پرتغال روز دوشنبه دچار قطعی گسترده برق شدند و خاموشی ناگهانی در آندورا و بخش‌هایی از فرانسه نیز گزارش شد.

کد خبر: ۱۸۳۴۶۷
۱۸:۳۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

آتش‌سوزی یا حمله سایبری؛ قطع گسترده برق در اسپانیا، پرتغال و فرانسه

دیدارنیوز: قطعی گسترده برق در پرتغال و اسپانیا ظهر روز دوشنبه گزارش شد و بلافاصله خبر‌هایی از توقف فعالیت فرودگاه‌های بین‌المللی مادرید و لیسبون به دلیل قطع برق منتشر شد.

همچنین، ارتباطات مخابراتی نیز تحت تأثیر قرار گرفت و دسترسی بخشی از مردم این دو کشور به شبکه‌های تلفن همراه قطع شد.

مطابق خبر‌های رسیده از پرتغال و اسپانیا، شبکه حمل و نقل عمومی، از جمله مترو و تراموا و اتوبوس‌های الکتریکی نیز در بخش‌هایی که با قطعی برق مواجه شدند، مختل شد.

ساکنان آندورا و بخش‌هایی از فرانسه که با اسپانیا هم‌مرز هستند نیز از قطعی جزئی برق خبر دادند.

کمیسیون اروپا بعدازظهر دوشنبه بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که «با مقام‌های دولتی در اسپانیا و پرتغال و همچنین مسئولان شبکه اپراتور‌های سیستم انتقال برق اروپا در تماس است تا علت اصلی این اتفاق و تبعات آن را بررسی و به آن رسیدگی کند.

دولت اسپانیا نیز بلافاصله پس از قطع برق، جلسه‌ای اضطراری را تشکیل داد و بررسی وضعیت کشور را آغاز کرد.

بعد از ظهر دوشنبه، شرکت رد الکتریکا (Red Eléctrica) اعلام کرد که به تدریج برق را در شمال و جنوب اسپانیا وصل کرده است. با این حال، این شرکت افزود که روند اتصال مجدد تمام بخش‌های کشور به شبکه ممکن است به دلایل فنی بین ۶ تا ۱۰ ساعت طول بکشد.

بنا بر اعلام رد الکتریکا، مصرف برق در سراسر اسپانیا حدود ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر روز دوشنبه ۵۰ درصد کاهش یافت که نشان‌دهنده مقیاس گسترده خاموشی است که این شرکت آن را «استثنایی و کاملاً غیرعادی» توصیف کرد.

علت هنوز مشخص نیست ولی اندسا (Endesa) و ایبردرولا (Iberdrola)، دو شرکت بزرگ برق اسپانیا، در حال بررسی دلایل رخداد این حادثه هستند.

اما شرکت برق ملی پرتغال (REN) اعلام کرد که آتش‌سوزی در جنوب غربی فرانسه، در کوه آلاریک، که به یک خط برق ولتاژ بالا آسیب رسانده، یکی از دلایل احتمالی این قطعی برق است.

با این وجود مرکز اطلاعات ملی اسپانیا احتمال حمله سایبری به شبکه برق را رد نکرد؛ فرضیه‌ای که توسط دولت پرتغال هم مطرح شد. اما دو کشور هنوز مستنداتی از وقوع حمله سایبری منتشر نکرده‌اند.

در همین خصوص، تاکو انگلار، مدیر عامل شرکت متخصصان زیرساخت انرژی نئارا (Neara)، به یورونیوز گفت: «قطع گسترده برق در این ابعاد بسیار غیرمعمول است و می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد: ممکن است یک نقص فیزیکی در شبکه بروز کرده باشد، یک حمله سایبری هماهنگ شده رخ داده باشد، یا عدم تعادل چشمگیر بین تقاضا و عرضه برق، شبکه انتقال و توزیع برق را به مرز انفجار رسانده باشد.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها