تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
گونه دلتای کرونا؛

چالش دولت‌های اروپایی برای پذیرش مسافران انگلیسی

در حالی که انگلیس در نظر دارد به صورت تدریجی در مسیر کاهش محدودیت‌های کرونایی گام بردارد، اما گسترش سریع گونه جهش یافته دلتا موجب شده که بیشتر دولت‌های اروپایی مقررات سختگیرانه‌ای برای پذیرش مسافران انگلیسی اعمال کنند.

کد خبر: ۹۸۲۴۵
۱۵:۳۰ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

 گونه دلتای کرونا چالش دولت‌های اروپایی

دیدارنیوز ـ به نقل از نشریه آب‌ث، دولت بوریس جانسون پس از ماه‌ها قرار دادن اسپانیا در فهرست کشور‌های پر خطر، سرانجام هفته گذشته اعلام کرد که جزایر بالئارس به عنوان یکی از مقاصد گردشگری ایمن در فهرست کشور‌های سبز قرار می‌گیرد و مسافران پس از بازگشت از این منطقه اسپانیا، از قرنطینه ۱۰ روزه معاف هستند.

این در حالی است که پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا اعلام کرد که از پنج‌شنبه آینده (یکم ژوئیه/ ۱۰ تیر) افرادی که از مبدا انگلیس به این کشور وارد می‌شوند، می‌بایست مدرک مبنی بر واکسیناسیون کامل با یکی از واکسن‌های مورد تایید آژانس اتحادیه اروپا را ارائه دهند.

اسپانیا در حالی رویکرد سختگیرانه تری در قبال گردشگران انگلیسی اتخاذ کرده که حدود یک ماه پیش و در راستای لغو محدودیت‌ها و احیای اقتصادی، دروازه‌های اسپانیا به روی انگلیس را گشوده بود.


بیشتر بخوانید: قیمت واکسن‌های مشهور کرونا در دنیا


سانچز گفت، از آنجا که ارزیابی وضعیت شیوع بیماری در خاک انگلیس، بسیار بیشتر از ۱۵۰ مورد ابتلا در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است، باید در مورد ورود گردشگران به کشورمان با احتیاط بیشتری عمل کنیم.

بر اساس آمارها، در سال ۲۰۱۹ و پیش از شیوع ویروس کرونا، شمار گردشگرانی که از مبدا انگلیس از اسپانیا بازدید کردند به ۱۸ میلیون نفر رسید.

پرتغال نیز اعلام کرد افرادی که از انگلیس وارد این کشور می‌شوند و به طور کامل علیه کووید-۱۹ واکسینه نشده اند باید تحت قرنطینه اجباری ۱۴ روزه قرار گیرند. دولت پرتغال اعلام کرد این رویه دست‌کم تا ۱۱ ژوئیه (۲۰ تیر) اجرا خواهد شد.

آلمان، اما از جمله کشور‌های اروپایی است که در تلاش است مسافران از انگلیس حتی در صورت دریافت واکسن را ممنوع کند. طرحی که از حمایت امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه برخوردار است، اما انگیزه‌ها از احیای صنعت گردشگری تابستانی، هنوز باعث اقدامی جدی نشده است.

کریاکوس میتسوتاکیس نخست وزیر یونان، اما معتقد است: ما نباید محدودیت‌های جدید را در پیش بگیریم بلکه می‌بایست انجام واکسیناسیون را تسریع کنیم.

به نوشته این نشریه اسپانیایی، در حال حاضر، هر کشور اتحادیه اروپا در اعمال محدودیت‌های خود در مورد مسافرانی که از انگلیس وارد می‌شوند، آزاد است، اما برلین و پاریس می‌خواهند یک محدودیت کلی را اعمال کنند.

آلمان مایل است انگلیس را به لحاظ وضعیت بهداشتی در زمره کشور‌های پر خطر قرار دهد. این موضوع قرار است در کمیته بحران اتحادیه اروپا نیز مورد بررسی قرار گیرد، اما یونان، اسپانیا، قبرس، مالت و پرتغال که اقتصادشان وابسته به گردشگری است با این پیشنهاد مخالفت کرده اند.

دولت آلمان به تازگی ضمن ابراز تاسف از عدم دستیابی به توافق توسط اعضای اتحادیه اروپا در مورد اعمال قوانین یکسان سفر به ویژه مسافرانی که از مناطق پر خطر وارد می‌شوند، اعلام کرد ورود مسافران از کشور‌های ثالث غیر اروپایی مشروط به دریافت واکسن تایید شده اتحادیه اروپا مجاز می‌شود.

اورسو لا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا نیز جمعه گذشته، بعد از نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: ما نگران ویروس دلتا هستیم. این ویروس در حال حاضر در انگلیس ویروس غالب بوده و همچنین در اتحادیه اروپا به صورت روزافزون در حال گسترش است.

در حال حاضر شیوع گونه جهش یافته دلتا در انگلستان شدیدتر از سایر کشورهاست به طوری که که در یک ماه اخیر، میزان موارد ابتلا به کووید-۱۹ را تا پنج برابر افزایش داده است. با وجود واکسیناسیون گسترده در انگلیس، به گزارش اداره سلامت عمومی وزارت بهداشت بریتانیا، در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد بیماران کرونایی در این کشور به این نوع جهش‌یافته آلوده هستند. همچنین بر اساس این گزارش امکان سرایت گونه دلتا در داخل یک خانواده ۶۴ درصد بیشتر از نوع آلفا است. دلتا در روسیه و پرتقال نیز بیشترین قربانی را تاکنون گرفته است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا اروپا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها