تیتر امروز

گفت‌وگوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با نماینده پیشین مجلس:

ایمن آبادی: هزینه کاغذ پاره بودن تحریم را حسین شریعتمداری نداد، مردم دادند/ شورای نگهبان نگفت چرا علی لاریجانی رد صلاحیت شد؟/ در اوضاع بد اقتصادی وزیر اقتصاد عوض می‌کنید؟

در دومین برنامه از ویژه برنامه «میدان پاستور» غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی مهمان ما بود. او در این گفت‌وگو نقدهای جدی به دولت پزشکیان داشت.
مذاکره ایران و اروپا با طعم اولتیماتوم/ بدترین وضعیت آبی تهران در یک قرن اخیر/ گرانی و تورم؛ خط فقر ۵۰ میلیون تومان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره ایران و اروپا با طعم اولتیماتوم/ بدترین وضعیت آبی تهران در یک قرن اخیر/ گرانی و تورم؛ خط فقر ۵۰ میلیون تومان

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: ازغندی، روایت خاص خودش را از تاریخ معاصر ایران داشت
دیدار از آیین نکوداشت زنده یاد علیرضا ازغندی گزارش می‌دهد

صادق زیباکلام: ازغندی، روایت خاص خودش را از تاریخ معاصر ایران داشت

آیین نکوداشت زنده یاد علیرضا ازغندی، استاد جامعه شناسی سیاسی، عضو قدیمی هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی و مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه علوم تحقیقات در خانه اندیشمندان علوم انسانی...
پرسپولیس فصل گذشته ۴۸۰ میلیارد و تراکتور ۳۷۴ میلیارد هزینه کردند

سپاهان و استقلال صدرنشین هزینه‌ها/ ۵۵۰ میلیارد، بدون جام

تیم سپاهان اصفهان که فصل گذشته در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر و جام حذفی ناکام ماند، با ۵۵۰ میلیارد تومان صدرنشین تیم‌های ایرانی در جدول هزینه‌ها بود و استقلال با ۵۰۰ میلیارد تومان در رده دوم قرار گرفت.

کد خبر: ۱۸۷۵۲۵
۱۱:۴۵ - ۳۱ تير ۱۴۰۴

سپاهان و استقلال صدرنشین هزینه‌ها/ ۵۵۰ میلیارد، بدون جام

دیدارنیوز: تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال در دو فصل گذشته بیشتر از سایر مدعیان، هزینه کردند.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص میزان هزینه‌کرد تیم‌ها در دو سال گذشته اظهار داشت: در لیگ بیست و سوم (۱۴۰۳-۱۴۰۲) استقلال به لحاظ میزان هزینه‌کرد صدرنشین بود. آنها ۳۱۹ میلیارد قرارداد ثبت کردند. بعد از آنها سپاهان و پرسپولیس با ۲۹۰ میلیارد و ۲۸۰ میلیارد تومان و در آخر هم تراکتور با ۲۷۰ میلیارد تومان هزینه در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

در فصل گذشته یعنی لیگ بیست و چهارم (۱۴۰۴-۱۴۰۳) سپاهان این عنوان را از استقلالی‌ها گرفتند و با هزینه‌کرد مبلغ ۵۵۰ میلیارد تومان صدرنشین شدند. بعد از نماینده اصفهان، استقلال ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کرد و پرسپولیس با ۴۸۰ میلیارد و تراکتور با ۳۷۴ میلیارد هزینه در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
بررل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
0
0
چشمات رو مسواک بزن که کور نباشی سپاهان در همین فصل سوپرجام قبل تر آن جام حذفی و جدیدا هم سهمیه در مقابل پیروزی بدون جام و سهمیه با هوادار متمول که پرداختی خارج قرارداد انجام میدهد تاج هم مثل پرونده بیرانوند هوای پیروزی رو داره افتاد
امروز سه‌شنبه ۳۱ تير
امروز سه‌شنبه ۳۱ تير
امروز سه‌شنبه ۳۱ تير
امروز سه‌شنبه ۳۱ تير