تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
بازیکنان خارجی و گران، درد یا درمان؟

رولت روسی بر شقیقه ساپینتو و یحیی

هر روز در مورد حضور بازیکنان جدید خارجی و نامدار در استقلال و پرسپولیس می‌شنویم، اما معلوم نیست که این اسامی برای این دو باشگاه پرطرفدار کاربردی هستند یا دردسرساز!

کد خبر: ۱۳۵۶۸۸
۱۱:۱۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱

ساپینتو استقلال

دیدارنیوز- شقایق آسیایی: در حالی که یک هفته از شروع لیگ می‌گذرد. دو تیم استقلال و پرسپولیس هنوز مشغول یارگیری هستند و معلوم نیست که یارگیری‌های این دو تیم پرطرفدار در مقطع کنونی، به نفع آن‌ها خواهد بود یا در ادامه این ریخت و پاش‌ها به ضرر آن‌ها تمام می‌شود؟

با افشای مجموع ارقام قرارداد پرسپولیس و استقلال مشخص شد که این دو تیم با هزینه حدود ۶۰۰ میلیاردی گام به فصل جدید لیگ برتر گذاشته‌اند.

استقلال برای ساپینتو و دستیارانش چیزی حدود یک میلیون یورو پرداخت کرده و در تیم پرسپولیس هم که فصل گذشته بودجه ۱۴۰ میلیاردی داشت، این فصل مجموع ارقام قرارداد خود را به ۲۲۰ میلیارد تومان رسانده است.

پرسپولیس این فصل ۹ بازیکن جدید به خدمت گرفته و با ۱۳ بازیکن فصل گذشته خود نیز خداحافظی کرده، اما با وجود کاهش تعداد بازیکنان، رقم قرارداد آن‌ها رشد چشمگیری داشته است.

به این ترتیب پرسپولیس برای ۱۴ عضو کادرفنی ۳۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان هزینه کرده که این عدد چهار میلیارد تومان نسبت به فصل گذشته بیشترشده است. البته نکته مهم این است که رقم ۳۳ میلیاردی برای اعضای کادر فنی پرسپولیس است و سه مربی خارجی په په لوسادا، وسلی ننکا و اوسمار لاس ویه‌را ۴۱۰ هزار دلار دریافت خواهند کرد. به این ترتیب، مجموع دریافتی کادرفنی پرسپولیس به ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

استقلال تا ۲۲ مرداد که هنوز قرارداد محمد محبی و مهدی قایدی و دو سرباز بازگشته آبی پوش، محمدحسین مرادمند و سیاوش یزدانی، رسمی نشده بود مجموع دستمزد استقلالی‌ها به ۳۴۰ میلیارد رسید که البته معلوم نیست دراین حساب سهم تیم‌های پایه چقدر است.

یحیی گل محمدی

البته باشگاه پرسپولیس قرارداد لوکادیای هلندی را هنوز لحاظ  نکرده، ولی اگر به گفته مدیرعامل این تیم اکتفا کنیم، درویش قرارداد تیم پرسپولیس را یک میلیون دلار عنوان می‌کند. پس با این حساب باید پرسپولیس را تیم ۲۵۰ میلیارد تومانی لیگ برتر بدانیم!

این ولخرجی‌ها در سرخابی درحالی اتفاق افتاده که هر دو تیم در پرونده برانکو ایوانکوویچ و استراماچونی به تازگی از طرف دادگاه CAS متهم به پرداخت جریمه‌های سنگین شدند و اگر نتوانند از پس این قرارداد‌های جدید خارجی به خصوص در قسط اول که دو ماه دیگراز راه می‌رسد بربیایند، دوباره باید در انتظار شکایت و پرداخت غرامت باشند.

از دیگر نکات قابل بررسی در این انتقالات ناتمام، بالارفتن سطح انتظارهوادار‌ها و مدیریت تیم‌ها از سرمربی وقت است که در اولین پیچ سخت، همه انگشت‌ها به سمت سرمربی نشانه می‌رود که با این همه هزینه چرا تیم نتیجه نگرفت؟!

بازگشت هواداران به ورزشگاه هم می‌تواند لبه تند این پرتگاه باشد برای بازیکنان لژیونری که به لیگ برگشتند و البته خارجی‌هایی که درصورتی که نتوانند انتظارات را برآورده کنند مورد شماتت قرار خواهند گرفت.

در نهایت این نیم فصل منتهی به جام جهانی و بازیکنان بزرگ خارجی را باید به رولت روسی برای یحیی گل محمدی و ساپینتو پرتغالی تشبیه کرد که باید هر لحظه منتظر شلیک انتقاد‌ها باشند یا اینکه با خوش‌بینی در ادامه کارِ، انتظارات را تامین کنند.

ارسال نظرات