تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
هنجارشکنی‌های محدود مورد تایید نبوده و نیست

بیانیه ارشاد بوشهر درباره فستیوال کوچه؛ شاهد تجمعات غیرقانونی بودیم

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در بیانیه‌ای درباره فستیوال کوچه نوشت: از یک سو جمعی فرهیخته از همشهریان که برخودار از معروفیت و اعتبار در سطح ملی نیز هستند؛ در قالب مجمعی صنفی برنامه‌هایی فرهنگی _ هنری را در سه مکان مشخص تدارک دیده و با اخذ مجوز قانونی به اجرا گذاشتند. از سوی دیگر شاهد تجمعاتی غیرقانونی در برخی محلات قدیمی شهر بودیم که فاصله محتوایی و حتی جغرافیایی جدی با برنامه‌های دارای مجوز داشت.

کد خبر: ۱۸۳۷۱۷
۱۲:۱۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

بیانیه ارشاد بوشهر درباره فستیوال کوچه؛ شاهد تجمعات غیرقانونی بودیم

دیدارنیوز: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر جهت روشن سازی افکار عمومی بیانیه‌ای در ارتباط با فستیوال کوچه منتشر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است: 

«ملت شریف ایران اسلامی، همشهریان عزیز بوشهری

سلام و صلوات بر همت و غیرت دینی، انقلابی و ملی شما، درود بر شرفتان که بدنبال خلق سرمایه‌های ماندگار و احیای مواریث فرهنگی و هنری پایدار هستید.

در ارتباط با آنچه در هفته گذشته بر شهر و دیارمان گذشته درک دقیق موضوع امری ضروری است. 

از یک سو جمعی فرهیخته از همشهریان که برخودار از معروفیت و اعتبار در سطح ملی نیز هستند؛ در قالب مجمعی صنفی برنامه‌هایی فرهنگی _ هنری را در سه مکان مشخص تدارک دیده و با اخذ مجوز قانونی به اجرا گذاشتند که برخوردار از ترازی قابل قبول و معرف غنای فرهنگی این سامان بود. برنامه‌هایی که در سالن لیان، مدرسه تاریخی سعادت و کشتی تفریحی گرندفری برگزار و موجب تحسین اندیشمندان فرهنگی کشوری و استانی شد.

از سوی دیگر شاهد تجمعاتی غیر قانونی در برخی محلات قدیمی شهر بودیم که فاصله محتوایی و حتی جغرافیایی جدی با برنامه‌های دارای مجوز داشت. تفکیک این دو رویداد از یکدیگر در فهم دقیق مسئله و نحوه‌ی مواجه با آن ضرورتی اجتناب ناپذیر است. 

بی‌تردید هنجارشکنی‌های محدود توسط عده‌ای معدود که هیچ ربطی با برنامه‌های دارای مجوز قانونی نداشته؛ مورد تایید خادمان فرهنگ و هنر در استان نبوده و نیست و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آن را محکوم کرده و نسبت به رفتار‌های سخیف عوامل دخیل در این هنجار شکنی‌ها ابراز انزجار می‌کند و پیش از صدور مجوز دست یاری به سوی همه‌ی مقامات و مسئولان استان برای پیشگیری از سو استفاده احتمالی افرادی فرصت‌طلب دراز کرده و در ادامه نیز بر اقدامات بازدارنده تأکید داشته است؛ اما برنامه‌های اجرا شده در سه مکان سالن لیان، مدرسه تاریخی سعادت و کشتی گرندفری که متاسفانه با حادثه بندرعباس به تعطیلی زودهنگام و داوطلبانه متولیان صنفی انجامید؛ چهره‌ای شایسته از فرهنگ کهن دیارمان را پیش روی ناظران در سطح ملی و حتی بین‌المللی نهاد و بستری را برای تبادل و غنابخشی به سرمایه‌گذاری‌های فرهنگی _ هنری فراهم ساخت. نباید اجازه داد خلق این همه زیبایی و شکوه زیر غبار رفتار‌های سخیف و غیر قابل قبول عده‌ای هنجار شکن مخدوش شده و حقیقت آن دیده نشود. 

در پایان یاد آور می‌شود؛ شرایط کنونی جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، وفاق و آرامش است. شایسته می‌داند بدور از تشویش در فضا‌های اجتماعی و رسانه‌ای، فرصت مداقه و رسیدگی هوشمندانه به موضوع، در اختیار مسئولین ذی ربط قرار گیرد.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر