تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خبر داد

برگزاری جلسه با مدیران بیمه درباره خسارات آسیب‌دیدگان انفجار بندرعباس

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: در تلاشیم با همکاری شرکت‌های بیمه، خسارات آسیب دیدگان انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس در اسرع وقت و با کمترین دردسر پرداخت شود.

کد خبر: ۱۸۳۴۴۱
۰۹:۱۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

برگزاری جلسه با مدیران بیمه درباره خسارات آسیب‌دیدگان انفجار بندرعباس

دیدارنیوز: رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: در تلاشیم با همکاری شرکت‌های بیمه، خسارات آسیب دیدگان انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس در اسرع وقت و با کمترین دردسر پرداخت شود.

نخستین جلسه مسئولان قضایی و مدیران شرکت‌های بیمه برای تسریع در پرداخت خسارات آسیب دیدگان انفجار بندر شهید رجایی با حضور مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان و جمعی از مدیران ارشد شرکت‌های بیمه در بندرعباس برگزار شد. 

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان در حاشیه این نشست، ضمن تسلیت به خانواده جان باختگان این حادثه و آرزوی بهبودی برای مجروحین، گفت: با توجه به اینکه مسئله جبران خسارت‌های جانی، بدنی و مالی در این حادثه با این سطح از گستردگی و وسعت یکی از مسائل مهم و قابل توجه است، بر این اساس در محل دادگستری کل استان هرمزگان جلسه‌ای با حضور مسئولین ارشد تمامی شرکت‌های بیمه مرتبط با سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد. 

وی افزود: در این جلسه مقرر شد که ظرف ۲۴ ساعت آینده تمامی ضمن تعیین ساز و کار‌های لازم، قرارداد‌های بیمه آسیب دیدگان استخراج و تعهدات شرکت‌های بیمه نیز مشخص شود.

قهرمانی تصریح کرد: در شرایط کنونی و با توافقات انجام شده تمامی شرکت‌های بیمه گر پای کار آمده‌اند و به موازات آن تمام تلاش ما در دستگاه قضایی استان هرمزگان نیز این است که کلیه خسارت‌های جانی، بدنی و مالی افراد در اسرع وقت و با کمترین زحمت و دردسر پرداخت شود. 

رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: بر اساس تدابیر اتخاذ شده، مقرر شد دادستان مرکز استان استعلامات لازم را در این خصوص بعمل آورد. 

وی گفت: همچنین مقرر شده است تعهدات و قرارداد‌های بیمه‌ای مرتبط با این حادثه استخراج و ظرف مهلت ۲۴ ساعت با برگزاری دو جلسه کارشناسی بین شرکت‌های بیمه نهایتاً تا فردا شب با برگزاری جلسه تکمیلی جهت تصمیم گیری و اعلام فرآیند‌های نحوه دریافت و پرداخت خسارت‌ها اقدام شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها