تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
مسوولین اجازه سنگ اندازی در مسیر مذاکره را ندهند

حزب جمهوریت: گزارش علل بروز حادثه بندر شهید رجایی به مردم ارایه شود

درپی حادثه تلخ و دردناک انفجار در بندرعباس، حزب جمهوریت ایران اسلامی اعلام کرد که گزارش علل بروز حادثه بندر شهید رجایی به مردم ارایه شود.

کد خبر: ۱۸۳۵۰۱
۱۲:۱۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

حزب جمهوریت: گزارش علل بروز حادثه بندر شهید رجایی به مردم ارایه شود

دیدارنیوز: حزب جمهوریت ایران اسلامی در بیانیه‌ای خواستار پیگیری دلایل وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و ارائه گزارش آن به مردم شد.

حزب جمهوریت ایران اسلامی درباره مسائل جاری کشور بیانیه‌ای صادر کرد که بخش‌هایی از این بیانیه به شرح زیر است:

در این بیانیه درباره انفجار بندر شهید رجایی آمده است «اخیراً شاهد فاجعه‌ای عظیم در بندر شهید رجایی بندرعباس بودیم که قلب ایران را به درد آورد. حزب جمهوریت این واقعه دردناک را به مردم ایران تسلیت گفته و ضمن آرزوی سلامتی برای مجروحین، با توجه به خسارات بزرگ جانی و مالی در این واقعه خواهان توجه و پیگیری‌های خاص و رعایت شفافیت و ارائه گزارشات صحیح به مردم است.»

این حزب درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا نیز تاکید کرد «در امر مذاکره با آمریکا، همچنان که مشاهده می‌شود، با موافقت طرفین این مهم پیش می‌رود. ضمن قدردانی از زحمات تصمیم‌سازان داخلی از جمله مقام رهبری و رئیس جمهور که این امر را ضروری دانسته و پیشبرد آن را تدبیر می‌کنند، تأکید می‌شود که در تمامی مراحل این مذاکرات همواره اصل، حفظ منافع کشور باشد و از سوی دیگر مسئولین اجازه سنگ اندازی در مسیر مذاکره را ندهند.»

حزب جمهوریت ایران اسلامی همچنین از پخش برخی برنامه‌های حاشیه ساز در صداوسیما و انعقاد همکاری میان نیروی انتظامی و آموزش و پرورش انتقاد کرد و مشکلات کشور را حاصل زیرساخت‌های اشتباهی دانست که در سال‌های گذشته پایه گذاری شده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد