تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
در تهران صورت گرفت

دیدار سرلشکر باقری با وزیر دفاع عربستان

در دیدار سرلشکر باقری، رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با وزیر دفاع عربستان سعودی، آمادگی نیرو‌های مسلح برای توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های دفاعی و نظامی با عربستان مطرح شد.

کد خبر: ۱۸۲۹۸۳
۱۷:۱۲ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴

دیدار سرلشکر باقری با وزیر دفاع عربستان

دیدارنیوز: وزیر دفاع عربستان که به دعوت رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، با سرلشکر باقری دیدار کرد.

سرلشکر محمد باقری، رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح در ابتدا ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از حضور وزیر دفاع عربستان و هیئت همراه به جمهوری اسلامی ایران و ابراز امیدواری از حصول ره‌آورد‌های راهبردی در این سفر کوتاه گفت: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تامین و تضمین امنیت منطقه توسط کشور‌های منطقه بوده است، از اینرو دو کشور می‌توانند در تحقق این امر مهم و راهبردی نقش بسزایی ایفاء کنند.

سرلشکر باقری افزود: گسترش و تعمیق همکاری‌های دو جانبه علاوه بر تامین امنیت و منافع دو کشور، موجب تضمین منافع ملت‌های منطقه و تامین صلح، ثبات و امنیت موثر در منطقه خواهد شد.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تاکید بر اهمیت روابط دو کشور به ویژه در شرایط خاص و پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی؛ آمادگی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران را برای توسعه روابط دوجانبه دفاعی با عربستان سعودی در حوزه‌ه‌های مختلف و مورد علاقه طرفین اعلام کرد.

سرلشکر باقری با اشاره نقش مخرّب رژیم صهیونیستی در صلح و آرامش کشور‌های اسلامی و تلاش بر گسترش آشوب در منطقه و قدردانی از مواضع پادشاهی عربستان سعودی درقبال مسئله‌ی غزه و فلسطین تصریح کرد: مقابله با جنایات این رژیم مستلزم اتحاد، همدلی و اتخاذ مواضع واحد کشور‌های اسلامی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی است.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه از زمان انعقاد قرارداد پکن روابط نیرو‌های مسلح دو کشور در حال رشد و توسعه است؛ گفت: امنیت منطقه منفعت راهبردی و مشترک کشور‌های این منطقه بوده و سیاست جمهوری اسلامی ایران بر توسعه روابط با همسایگان استوار می‌باشد؛ لذا توسعه و تحکیم روابط نیرو‌های مسلح دو کشور می‌تواند مبنای خوبی برای کشور‌های منطقه باشد.

سرلشکر باقری با قدردانی از حضور ناظران عربستان در رزمایش امنیت دریایی تصریح کرد: حقیقتا روابط حسنه فی مابین دو کشور و دو نیروی مسلح موجب یأس و ناامیدی دشمنان و شادی دوستان ما خواهد شد.

خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان نیز ضمن تشکر و قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران و ستاد کل نیرو‌های مسلح و ابلاغ سلام پادشاه عربستان سعودی؛ گفت: حسن مهمان نوازی شما نشان دهنده روابط خیلی خوب بین ما است.

 وزیر دفاع عربستان گفت: روابط مهم دو کشور دارای تاثیر فراوان در تامین امنیت دو کشور و منطقه دارد و پادشاهی عربستان سعودی اصرار بر تقویت و توسعه روابط دو کشور دارد.

وی افزود: ان‌شاءالله ره‌آورد این روابط حسنه و ارتقاء سطح روابط در حوزه‌های مختلف نتایج خوبی برای دو کشور و منطقه خواهد بود و بدون شک امنیت منطقه و کشور‌های اسلامی مستلزم اهتمام و مشارکت کشور‌های منطقه است.

در پایان شاهزاده خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان از سردار باقری برای سفر به عربستان دعوت کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور