تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
یوسی یهوشوع، تحلیل‌گر نظامی می‌گوید که هیچ مقام اسرائیلی نباید در آن‌چه در ایران رخ می‌دهد، دخالت کند

افزایش سطح آماده‌باش اسرائیل در پی اعتراضات ایران

طبق «آی‌۲۴»، در پی گسترش اعتراضات در ایران، اسرائیل سطح آماده‌باش خود را افزایش داده است. این درحالی است که بنابر ارزیابی جدید اطلاعاتی این کشور، اعتراضات کنونی گسترده‌تر از سال ۱۴۰۱ است.

کد خبر: ۱۹۳۸۴۵
۱۰:۱۹ - ۱۳ دی ۱۴۰۴

افزایش سطح آماده‌باش اسرائیل در پی اعتراضات ایران

دیدارنیوز: در پی اعتراضات روزهای اخیر در ایران، سطح آماده‌باش اسرائیل افزایش یافته است.

بر اساس ادعای «آی‌۲۴»، در پی گسترش اعتراضات در ایران، اسرائیل سطح آماده‌باش خود را افزایش داده است. این درحالی است که بنابر ارزیابی جدید اطلاعاتی این کشور، اعتراضات کنونی گسترده‌تر از سال ۱۴۰۱ است.

یوسی یهوشوع، تحلیل‌گر نظامی شامگاه یکشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه خبری اسرائیلی «آی۲۴»، مدعی شد که یسرائیل کاتس، وزیر دفاع و ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل شب گذشته با تشکیل جلسه ارزیابی وضعیت به بررسی اعتراضات کنونی در ایران و واکنش‌های احتمالی جمهوری اسلامی پرداختند.

به گفته یهوشوع، در این جلسه همچنین سناریو‌ها و واکنش‌های احتمالی اسرائیل در صورتی که تهران تصمیم بگیرد ناگهان اسرائیل را هدف حمله قرار دهد بررسی شده است.

یک مقام ارشد نظامی به شبکه آی‌۲۴ گفت: «ما باید سکوت کنیم و هیچ نگوییم. هیچ مقام اسرائیلی نباید در آن‌چه در ایران رخ می‌دهد، دخالت کند. کاری که دونالد ترامپ انجام می‌دهد، کافی است.»

او افزود: «اسرائیل باید صرفا در حالت آماده‌باش باشد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که به ادعای کانال ۱۳ اسرائیل، نهاد‌های اطلاعاتی این کشور شامگاه جمعه دوم ژانویه با به‌روزرسانی ارزیابی اطلاعاتی خود اعلام کردند که نا‌آرامی‌های کنونی تهدیدی واقعی برای حکومت ایران است.

به گفته منابع اطلاعاتی اسرائیل، دامنه ناآرامی‌های کنونی از موج پیشین در سال ۱۴۰۱ گسترده‌تر است و از لایه‌های مختلف جمعیتی، بخش‌ها و مناطق جغرافیایی عبور می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بامداد جمعه در شبکه اجتماعی «تروت‌سوشال» ادعا کرد: «اگر ایران به معترضان مسالمت‌جو شلیک کند و آنها را به طرز وحشیانه‌ای به قتل برساند، چیزی که رسم و عادت آنهاست، ایالات متحده آمریکا برای نجات آنها (معترضان) وارد خواهد شد. ما در حالت آماده‌باش کامل (مسلح و آماده) هستیم.»

این اظهارات با واکنش تند مقامات ایرانی رو‌به‌رو شد. عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که در جریان اعتراضات ایران «موارد پراکنده‌ای از آشوب خشونت‌آمیز، از جمله حمله به پاسگاه پلیس و پرتاب کوکتل مولوتوف به سوی نیرو‌های پلیس مشاهده شده است.»

عراقچی نوشت: «با توجه به استقرار گارد ملی توسط در داخل مرز‌های ایالات متحده به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، او باید بیش از هرکس دیگری بداند که حملات مجرمانه علیه اموال عمومی قابل تحمل نیست.»

سازمان حقوق‌بشری هه‌نگاو روز جمعه گزارش داد که در جریان اعتراضات جاری تاکنون کشته‌شدن ۱۰ شهروند و بازداشت ۸۰ نفر در مرکز آمار و اسناد این سازمان ثبت شده است. دیگر گزارش‌ها نیز از کشته‌شدن ۶ تا ۸ نفر در جریان این اعتراضات خبر دادند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها