معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه خبر داد
اعتراضات تهران؛ دانشجویان بازداشتی آزاد شدند
در پی اعتراضات اخیر در تهران که به دانشگاهها نیز کشیده شده است، محمدرضا تقی دخت، معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران از آزادی ۴ دانشجوی بازداشت شده این دانشگاه خبر داد.

دیدارنیوز: معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران از آزادی تمامی دانشجویان بازداشتی تجمع روز گذشته این دانشگاه خبر داد.
محمدرضا تقی دخت در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: با پیگیریهای صورت گرفته توسط رئیس دانشگاه تهران، تمامی دانشجویان بازداشتی تجمع روز گذشته دانشگاه تا نیمه شب گذشته آزاد شدند.
وی در ادامه تصریح کرد: در واقع تعداد چهار دانشجو در این دانشگاه بازداشت شده بودند که کلیه دانشجویان دانشگاه نیمه شب گذشته آزاد شدند.
معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه تهران هیچ دانشجوی بازداشتی ندارد.