تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی در گفتگو با آیت الله ایازی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی در گفتگو با آیت الله ایازی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

خواص بی‌نظیر پای مرغ برای سلامتی

ناصر رضایی‌پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص خواص پای مرغ در طب ایرانی اظهار کرد: پای مرغ از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است که معمولا اکثر افراد از آن بی‌خبر هستند و تمایلی برای مصرف این ماده غذایی ندارند.

کد خبر: ۹۸۹۸۲
۱۶:۳۰ - ۱۳ تير ۱۴۰۰

خواص بی‌نظیر پای مرغ

دیدارنیوز ـ طبق نتایج پژوهش‌های انجام‌شده این ماده غذایی حاوی برخی پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز بدن، ازجمله ویتامین A و ویتامین D، فسفر، کلسیم، منیزیم و اسید‌های چرب است. پای مرغ یکی از مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که اکثر افراد از خواص درمانی آن غافل هستند.

پای مرغ در کشور ما چندان مورد استفاده نیست درحالی که استان اردبیل، یکی از مهمترین صادرکننده‌های پنجه مرغ به کشور‌های آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود، اما اکثر مردم از خواص دارویی و درمانی این ماده غذایی اطلاعی ندارند.

ناصر رضایی‌پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص خواص پای مرغ در طب ایرانی اظهار کرد: پای مرغ از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است که معمولا اکثر افراد از آن بی‌خبر هستند و تمایلی برای مصرف این ماده غذایی ندارند.

رضایی پور گفت: طبق نتایج پژوهش‌های انجام‌شده این ماده غذایی حاوی برخی پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز بدن، ازجمله ویتامین A و ویتامین D، فسفر، کلسیم، منیزیم و اسید‌های چرب است.

او افزود: مصرف این ماده غذایی برای کسانی که از نرمی غضروف رنج می‌برند بسیار مناسب خواهد بود، زیرا سولفات کندرویتین موجود در پای مرغ یک غضروف ساز طبیعی است که می‌توان از آن در کنار دیگر دارو‌ها استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی و ایرانی گفت: از دیدگاه طب ایرانی، پنجه مرغ زودهضم است و فضولات کمی از آن تولید می‌شود، به همین دلایل، سوپ جو و پای مرغ، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به تب و سرفه‌های گرم و زخم‌های گوارشی است همچنین عصاره پنجه مرغ به ترمیم زودتر شکستگی استخوان‌ها کمک می‌کند، البته باید توجه داشت که پنجه مرغ، تنها می‌تواند بخش کوچکی از کلسیم، آهن مورد نیاز بدن را تأمین کند.

او بیان کرد: از جمله دیگر خواص غذایی این خوراکی می‌توان به پیشگیری از پوکی استخوان، پیشگیری و درمان راشیتیسم یا نرمی استخوان، کمک به درمان استئوآرتریت، پیشگیری و درمان سائیدگی و صدای مفاصل، پیشگیری و درمان دیسک کمر و بهبود علایم آن، کمک به ترمیم شکستگی استخوانها، بهبود وضعیت غضروف تخریب شده به علت داشتن میزان زیادی مواد غضروف ساز، بهبود رشد کودکان، کمک به درمان نکروز سر استخوان ران کودکان، درمان سرماخوردگی و رفع ضعف شدید، کمک به رفع خشکی، حفظ سلامتی و جوانی پوست و ناخن‌ها اشاره کرد.

رضای پور در نهایت افزود: تا امروز عوارضی از مصرف این ماده غذایی شناخته نشده است، اما باید توجه داشت که در مصرف پای مرغ باید حداعتدال رعایت شود. هرچند کلسترول و ترکیبات چربی آن زیاد نیست و کودکان درحال رشد و افرادی که از سلامت جسمانی کاملی برخوردارند، می‌توانند پنجه مرغ را مصرف کنند، اما بهتر است بیماران قلبی- عروقی که کلسترول خونشان بالا است، احتیاط بیشتری در مصرف این ماده غذایی داشته باشند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی