تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

ارزان‌ترین مسکن مهر اطراف تهران در کدام منطقه است؟

همزمان با افزایش ۸۰ درصدی قیمت مسکن در تهران در سال گذشته قیمت مسکن های مهر نیز میلیاردی شد و این افزایش قیمت مسکن های مهر در حالی رقم خورده است که در سال های اوایل دهه ۹۰ هزینه خرید امتیاز مسکن مهر تنها ۱۵ میلیون تومان بوده است.

کد خبر: ۹۴۵۷۰
۱۴:۰۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

ارزان‌ترین مسکن مهر اطراف تهران در کدام منطقه است؟

دیدارنیوز: این روز‌ها نه تنها بازار مسکن تهران در رکود عمیقی فرو رفته است بلکه معاملات مسکن مهر نیز به حداقل رسیده است؛ قیمت نجومی مسکن و کاهش قدرت خرید مردم یکی از اصلی‌ترین دلایل به حداقل رسیدن معاملات در بازار مسکن است و از طرف دیگر عدم چشم انداز روشن از آینده نرخ ارز به کاهش بیشتر معاملات مسکن دامن زده است.

طبق آمار‌های رسمی کاهش معاملات مسکن در تهران موجب ریزش چند درصدی میانگین قیمت مسکن در ماه‌های ابتدایی سال جاری شده است به طوری که طبق آمار بانک مرکزی میانگین قیمت مسکن در تهران در اردیبهشت سال جاری ۳ درصد کاهش داشته است.

پیش بینی مشاوران املاک در خصوص افزایش قیمت مسکن‌های مهر در اواخر سال گذشته و ماه‌های ابتدایی امسال نیز محقق نشده است و چه بسا رکود حاکم شده بر بازار مسکن نیز منجر به کاهش قیمت در برخی از فاز‌های آن شده است.

بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که قیمت واحد‌های مسکن مهر پردیس در فاز‌های ۲ و ۳ از اواخر سال گذشته تاکنون کاهش داشته است به طوری که واحد‌های یک میلیارد تومانی فاز ۳ پردیس در حال حاضر به قیمت ۹۰۰ میلیون تومان رسیده اند.

بازارگرمی مشاوران املاک برای رونق دادن به بازار مسکن این منطقه در اواخر سال گذشته نیز نتوانست خریداران را به این بازار بازگرداند؛ واحد‌های مسکن مهر فاز ۲ پردیس در حالی امروز در بازه قیمتی یک میلیارد تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود که مشاوران املاک نوید قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومانی برای واحد‌های این منطقه می‌دادند.

منبع:ساختمان آنلاین

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر