تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

درخواست ترامپ از وکلایش برای دفاع صادقانه از او در استیضاح

رئیس جمهور آمریکا در آستانه برگزاری نخستین روز از دفاعیه وکلایش در جریان فرآیند استیضاح خود در سنا گفت که از وکلایش می‌خواهد که "فقط صادق باشند"!

کد خبر: ۵۰۰۰۰
۰۹:۴۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز تاکید کرد: "کاری که افراد من باید انجام دهند این است که فقط صادق باشند و فقط حقیقت را بگویند!"

او در ادامه ادعا کرد از بابت اینکه ممکن است بدون ارتکاب هیچ جرمی استیضاح شود متاسف است. در هفته‌های اخیر همپیمانان ترامپ چنین دفاعیه‌ای را در قبال وی بارها مطرح کرده‌اند.

ترامپ با اشاره به دموکراتها اظهار کرد:" آنها می گویند لازم نیست عمل رخ داده یک جرم باشد. شاید که نباید عمل رخ داده یک جرم باشد اما شما می‌توانید تصور کنید وقتی جرمی مرتکب نشدید استیضاح شوید؟"

رئیس جمهور آمریکا مدیران دموکراتها برای فرآیند استیضاح خود را متهم به گفتن "دروغهای بسیار زیاد" و "اغراق بسیار زیاد" طی استدلالهای نخستشان در مدت 24 ساعت کرد هر چند که او به موارد خاصی استناد نکرد.

تعداد زیادی از جمهوریخواهان و حتی چند تن از دموکراتها از آدام شف، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا به خاطر استناد به یک گزارش سی‌بی‌اس نیوز درباره تهدید کاخ سفید علیه سناتورهای جمهوریخواه در صورت رای آنها به نفع استیضاح ترامپ در سنا انتقاد کرده و این گزارش را نادرست دانستند.

این درخواست ترامپ از تیم وکلایش برای داشتن "صداقت" در دفاعیه‌هایشان از وی او را با موج جدیدی از انتقادها با توجه به میل همیشگی این رئیس جمهوری آمریکا به طرح اظهارات گمراه‌کننده و دروغ مواجه خواهد کرد. روزنامه واشنگتن پست گزارش کرده که ترامپ در سه سال نخست ریاست جمهوری خود بالغ بر 16241 مورد ادعای دروغ یا گمراه کننده را مطرح کرده است.

همچنین تیم وکلای ترامپ نیز به خاطر طرح ادعاهای نادرست در جریان جلسه بحث درباره اصلاحیه‌های پیشنهادی برای قوانین مربوط به محاکمه برای استیضاح ترامپ با انتقاد مواجه شده‌اند.

تیم وکلای دونالد ترامپ تحت رهبری پت سیپولون، مشاور حقوقی کاخ سفید و جی سکولو، وکیل شخصی ترامپ قرار است امروز (شنبه) در یک نشست مختصر نخستین دفاعیه‌های خود رد در قبال ترامپ داشته باشند. این وکلا روز دوشنبه آینده استدلالهایشان را از سر خواهند گرفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها