تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
پس از قتل چارلی کرک رخ داد

ترور در آمریکا؛ مراقبت‌های امنیتی از ترامپ اوج گرفت

در پی ترور چارلی کرک، فعال سیاسی راست‌گرا در آمریکا که موجی از واکنش‌ها را در این کشور برانگیخته است، مراقبت‌های امنیتی از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تشدید شده است.

کد خبر: ۱۸۹۸۹۶
۱۰:۲۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴

ترور در آمریکا؛ مراقبت‌های امنیتی از ترامپ اوج گرفت

دیدارنیوز: روزنامه «وال استریت ژورنال» روز پنجشنبه گزارش داد که پس از کشته شدن چارلی کرک، فعال سیاسی راست‌گرا، تدابیر امنیتی برای محافظت از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، افزایش خواهد یافت.

به نقل از العربیه فارسی، به گفته این روزنامه، یک مقام ارشد کاخ سفید گفت مراسم سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در «پنتاگون» به مکانی امن‌تر منتقل شد تا ترامپ بتواند سخنرانی کند. سخنگوی سرویس مخفی آمریکا نیز گفت پنجشنبه شب در استادیوم یانکی، هنگام حضور ترامپ در بازی تیم‌های نیویورک یانکیز و دیترویت تایگرز، نیرو‌های امنیتی بیشتر خواهند بود.

این سخنگو افزود: «ایمنی و امنیت افرادی که از آنها محافظت می‌کنیم بالاترین اولویت سرویس مخفی ایالات متحده است. پرزیدنت ترامپ بالاترین سطح حفاظت این نهاد را دریافت می‌کند، و ما وضعیت حفاظتی خود را متناسب با تهدید‌های در حال توسعه تنظیم می‌کنیم؛ بنابراین افرادی که امشب در اطراف استادیوم یانکی حضور دارند، انتظار حضور گسترده‌تر نیرو‌های امنیتی را داشته باشند.»

به گزارش این روزنامه، تیم ترامپ در حال بررسی راه‌های تقویت امنیت او در هفته‌های آینده نیز هست. پس از قتل کرک، که در جریان مناظره‌ای در دانشگاهی در یوتا به ضرب گلوله کشته شد، فضای کاخ سفید ملتهب و مشاوران ترامپ به شدت ناراحت بودند. یک مقام کاخ سفید حال‌وهوا را «عزادارانه» توصیف کرد و گفت برخی مشاوران نگران امنیت خود هستند.

بسیاری از دستیاران جوان دولت و همچنین جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری، رابطه نزدیکی با کرک داشتند. ونس در پستی طولانی در «ایکس» کرک را «دوستی واقعی» خواند و فاش کرد که او و برخی مقامات عالی‌رتبهٔ دولت در گروه‌های پیام‌رسان مشترک با کرک در ارتباط بودند.

ونس نوشت: «آن‌ها به او اعتماد داشتند، او را دوست داشتند، و می‌دانستند که همیشه پشت‌شان خواهد بود. و، چون او یک دوست واقعی بود، می‌شد به افرادی که چارلی معرفی می‌کرد نیز بی‌درنگ اعتماد کرد. بخش بزرگی از موفقیت ما در این دولت مستقیما به توانایی چارلی در سازماندهی و گرد هم آوردن افراد برمی‌گردد. او فقط به ما در پیروزی سال ۲۰۲۴ کمک نکرد، بلکه در تشکیل کل دولت نیز نقشی اساسی داشت.»

ترامپ نیز در پیام ویدیویی چهارشنبه شب خود کشته شدن کرک «لحظه‌ای تاریک برای آمریکا» دانست. او افزود: «من از ترور فجیع چارلی کرک در محوطه دانشگاهی در یوتا سرشار از اندوه و خشم هستم. چارلی الهام‌بخش میلیون‌ها نفر بود، و امشب تمام کسانی که او را می‌شناختند و دوست داشتند، در شوک و احترام متحد شده‌اند.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی