تیتر امروز

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنش میان ایالات متحده و ونزوئلا بالا گرفت

حمله آمریکا به قایق ونزوئلایی؛ ۱۱ نفر کشته شدند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که در پی حمله ارتش این کشور به یک "قایق ونزوئلایی حامل مواد مخدر" در دریای کارائیب ۱۱ نفر کشته شده‌اند.

کد خبر: ۱۸۹۴۶۶
۰۹:۴۸ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴

حمله آمریکا به قایق ونزوئلایی؛ ۱۱ نفر کشته شدند

دیدارنیوز: تنش میان ایالات متحده و ونزوئلا شدت یافته است. به گفته دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پی حمله ارتش این کشور به یک "قایق ونزوئلایی حامل مواد مخدر" در دریای کارائیب ۱۱ نفر کشته شده‌اند.

به نقل از دویچه‌وله فارسی، آمریکا اعلام کرد که نیرو‌های دریایی این کشور به یک کشتی ونزوئلایی در دریای کارائیب حمله کرده‌اند. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت که این قایق "حامل مواد مخدر بوده و به باند بزهکار قاچاق مواد مخدر "ترن دِ آراگوآ" (Tren de Aragua) تعلق داشته است". به گفته او یازده نفر در جریان این حمله مرگبار ارتش آمریکا کشته شده‌اند.

او بدون ذکر جزییات دقیق در مورد چگونگی این حمله گفت، "سربازان آمریکایی در جریان این حمله صدمه‌ای ندیده‌اند".

ترامپ در پیامش در شبکه اجتماعی "تروث سوشال" نوشت، این حمله زمانی صورت گرفت که "تروریست‌ها در آب‌های بین‌المللی در حرکت بوده و مواد مخدر غیرقانونی به آمریکا حمل می‌کرده‌اند".

او این حمله را "هشداری به تمام کسانی خواند که در فکر قاچاق مواد مخدر به آمریکا هستند". در پیام ترامپ همچنین تصاویر ویدیویی آمده است که در آن حمله به یک قایق و آتش‌گرفتن آن دیده می‌شود.

پیش از آن مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اکس (توییتر سابق)، گفته بود قایق یک "گروه تروریستی هدف حمله‌ای مرگبار قرار گرفته است".

دولت ترامپ چندین گروه و باند سازمان‌یافته بزهکار را به عنوان "گروه‌های تروریستی" ارزیابی و طبقه‌بندی کرده است. باند بزهکار "ترن د آراگوآ" از ونزوئلا و "کارتل سینالوآ" از مکزیک از جمله این باند‌ها هستند.

تشدید حضور نظامی آمریکا

تنش میان ایالات متحده و ونزوئلا در هفته‌های اخیر بالا گرفته است. آمریکا اعلام کرده بود که حضور نیرو‌های دریایی خود در آب‌های نزدیک به سواحل ونزوئلا را تشدید می‌کند تا بتواند با "خطراتی که از سوی کارتل‌ها و باند‌های قاچاق مواد مخدر آمریکای جنوبی متوجه ایالات متحده است، مقابله کند".

یک مقام وزارت دفاع آمریکا به خبرگزاری آسوشیتد پرس گفت، قرار است که در هفته جاری بیش از ۴ هزار ملوان و سرباز نیروی دریایی ایالات متحده راهی آب‌های این منطقه شوند.

دولت آمریکا افزون بر این پاداش نقدی برای دریافت اطلاعاتی را که به بازداشت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا می‌انجامد، به ۵۰ میلیون دلار افزایش داده است. دستگاه قضایی ایالات متحده او را به "مشارکت در فعالیت‌های بین‌المللی قاچاق مواد مخدر" متهم می‌کند.

ترامپ مدعی است، باند "ترن د آراگوآ" که او چندین بار از آن در اقدامات سختگیرانه خود علیه مهاجرت غیرقانونی نام برده، "تحت کنترل" نیکلاس مادورو فعالیت و عمل می‌کند.

"بزرگ‌ترین تهدید" ۱۰۰ سال گذشته

در این میان، مقامات ونزوئلا به اظهارات ترامپ واکنش نشان داده‌اند. فردی نیانیز، وزیر ارتباطات این کشور "صحت و موثق بودن" ویدیوی منتشر‌شده از سوی ترامپ را مورد تردید قرار داد.

ایوان خیل، وزیر خارجه این کشور تصریح کرد، دیدگاه و اظهارات ایالات متحده در ارتباط با قاچاق مواد مخدر تمامی منطقه را "تهدید می‌کند". او افزود، تنها هدف این حمله آن بوده است که "یک ملت مستقل مورد تهدید قرار گیرد".

خیل در کنفرانس خبری که با حضور خبرنگاران خارجی برگزار شد گفت، ونزوئلا با "بزرگ‌ترین تهدید طی ۱۰۰ سال گذشته" رو‌به‌رو است. او افزود، اگر آمریکا به ونزوئلا حمله کند با مقاومت مسلحانه رو‌به‌رو خواهد شد.

پیش از آن نیز نیکلاس مادرو، رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرده بود که قصد دارد گروه‌های شبه‌نظامی را بسیج کند.

برچسب ها: آمریکا ونزوئلا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور