تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
نفتالی بنت اعتراف کرد

رژیم منفور؛ فروپاشی جایگاه اسرائیل در آمریکا

نفتالی بنت، نخست وزیر اسبق اسرائیل می‌گوید که جایگاه اسرائیل در آمریکا از بین رفته و به یک کشور (رژیم) منفور تبدیل شده است.

کد خبر: ۱۸۸۱۹۳
۱۳:۱۷ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

رژیم منفور؛ فروپاشی جایگاه اسرائیل در آمریکا

دیدارنیوز: نخست وزیر اسبق اسرائیل اذعان کرد که جایگاه این رژیم در آمریکا و حتی جمهوری خواهان هم دچار فروپاشی شده است.

به نقل از الجزیره، نفتالی بنت، نخست وزیر اسبق اسرائیل در اظهاراتی گفت: جایگاه اسرائیل در آمریکا از بین رفته و به یک کشور (رژیم) منفور تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: حزب دموکرات آمریکا از مدت‌ها پیش حامی ما نبود و اکنون نیز حمایت حزب جمهوری خواه را هم از دست دادیم. بسیاری از محافظه کاران آمریکا از جمله اعضای جنبش ماگا از اسرائیل دور شده‌اند.

بنت با بیان اینکه حمایت و همراهی نسل جوان آمریکا حتی جمهوری خواهان از اسرائیل بسیار کاهش یافته است، افزود: مساله گرسنه کردن مردم غزه برای بیشتر آمریکایی‌ها و افراد تاثیرگذار به یک واقعیت تبدیل شده است. اکنون رویکرد آمریکایی‌ها این است که اسرائیل باری بر دوش کشور آن‌ها است.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت: کابینه اسرائیل حجم فاجعه را درک نمی‌کند و هیچ رسانه و یا نهادی وجود ندارد که به پرسش‌های مردم پاسخ دهد. یاوه گویی‌های برخی وزرای کابینه نتانیاهو ویرانگر است و دامن نظامیان ما در صف‌های گذرنامه در سرتاسر جهان را خواهد گرفت.

در این راستا، شلومو بن عامی، وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که جایگاه رژیم اسرائیل هیچ گاه به این اندازه میان کشور‌ها دچار فروپاشی نشده بود.

بنت پیش‌تر نیز گفته بود که موقعیت اسرائیل در جبهه دیپلماتیک و رسانه‌ای در حال فروپاشی است، همانطور که در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) اتفاق افتاد.

وی افزود: وزرای کابینه با یک سری اظهارات احمقانه (مانند ما غزه را نابود خواهیم کرد و بمب هسته‌ای روی غزه باید ریخت) که در آمریکا نقل قول می‌شود، در تلاش برای کسب امتیازات سیاسی برای پایگاه خود در بین اسرائیلی‌ها به زیان امنیت اسرائیل هستند. این اظهارات به ما آسیب جدی وارد می‌کند. ما باید کابینه را هر چه سریعتر تغییر دهیم.

بنت به سران نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی هشدار داد: طولانی کردن جنگ در غزه به طوری که انگار به اندازه تمام دنیا وقت داریم، به ما آسیب بزرگی می‌زند. چطور ممکن است که تقریباً پس از دو سال، حماس هنوز برای ما شرط و شروط تعیین می‌کند؟. تنها راه خروج از این بحران، جایگزین کردن کابینه دیگری به جای این کابینه مخرب و آغاز مسیری جدید است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد