در پی حملات اخیر اسرائیل و شهادت «تامر الزعانین» و «ولاء الجعبری» دو خبرنگار فلسطینی، شمار شهدای خبرنگار از آغاز جنگ غزه به ۲۳۱ نفر رسید.
دیدارنیوز: دفتر رسانهای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد در پی شهادت «تامر الزعانین» و «ولاء الجعبری» دو خبرنگار فلسطینی، شمار شهدای خبرنگار از آغاز جنگ به ۲۳۱ نفر افزایش یافت.
در بیانیه دفتر رسانهای دولت فلسطین در غزه آمده است: ما به شدیدترین شکل ممکن، ترور و قتل سیستماتیک خبرنگاران فلسطینی توسط رژیم اشغالگر را محکوم میکنیم.
همچنین، دفتر رسانهای غزه تاکید کرد: ما رژیم اشغالگر، دولت آمریکا و تمامی کشورهایی را که در جنایت نسلکشی مشارکت دارند، مسئول این اقدامات وحشیانه میدانیم.
سایت المسیره نوشت، الجعبری، خبرنگار فلسطینی به همراه خانوادهاش، شامل یک جنین و چهار کودک، بامداد چهارشنبه در حمله هوایی اسرائیل به منزلشان در شهر غزه به شهادت رسیدند.