تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

جنایات اسرائیل در غزه؛ شمار شهدا از ۶۰ هزار نفر گذشت

در شرایطی که جنایات اسرائیل در خاورمیانه به ویژه در غزه ادامه دارد، بنا به گفته وزارت بهداشت غزه شمار قربانیان و شهدا در این منطقه به ۶۰ هزار و ۳۴ نفر رسیده است.

کد خبر: ۱۸۷۸۹۲
۱۶:۴۴ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴

جنایات اسرائیل در غزه؛ شمار شهدا از ۶۰ هزار نفر گذشت

دیدارنیوز: وزارت بهداشت غزه امروز (سه‌شنبه) با انتشار بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۷۵۰ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۶۰ هزار و ۳۴ تن خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه بر اساس گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد، شمار شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم اشغالگر علیه نوار غزه تا امروز سه‌شنبه ۲۹ ژوئیه ۲۰۲۵ به ۶۰ هزار و ۳۴ نفر رسیده است. همچنین از آغاز جنگ تاکنون ۱۴۵ هزار و ۸۷۰ نفر زخمی شده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این وزاتخانه در ادامه افزود، تنها در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۳ شهید (از جمله یک شهید تازه از زیر آوار خارج شده) و ۶۳۷ زخمی به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند.

جنایات اسرائیل در غزه؛ شمار شهدا از ۶۰ هزار نفر گذشت

همچنان شماری از قربانیان زیر آوار یا در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و به دلیل ادامه حملات و تخریب گسترده، تیم‌های امدادی امکان دسترسی به آنها را ندارند.

از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون، شمار شهدا به ۸ هزار و ۸۶۷ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۳۳ هزار و ۸۲۹ نفر رسیده است.

گزارش وزارت بهداشت همچنین نشان می‌دهد که قربانیان موسوم به «شهدای لقمه‌نان» ـ افرادی که در صفوف دریافت کمک‌های انسانی یا حین جست‌وجوی غذا هدف حملات قرار گرفته‌اند ـ همچنان رو به افزایش است. تنها در شبانه‌روز گذشته ۲۲ شهید و بیش از ۱۹۹ زخمی به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند و مجموع قربانیان این گروه از آغاز جنگ تاکنون به ۱ هزار و ۱۷۹ شهید و بیش از ۷ هزار و ۹۵۷ زخمی رسیده است.

هنوز نزدیک به ۱۴ هزار فلسطینی در نوار غزه نیز مفقود و زیر آوار هستند.

این آمار هولناک در حالی منتشر می‌شود که مناطق گسترده‌ای از نوار غزه به دلیل محاصره شدید و تخریب گسترده زیرساخت‌های بهداشتی و امدادی، با کمبود کامل غذا، آب، دارو و خدمات اولیه روبه‌رو هستند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیرو‌های ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهاد‌های داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات