تیتر امروز

پدافند در تهران فعال شد/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

پدافند در تهران فعال شد/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
درگیری نظامی ایران و اسرائیل (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

پدافند در تهران فعال شد/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه دارد.

کد خبر: ۱۸۵۸۴۱
۰۹:۵۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

فوری: پدافند اهواز فعال شد/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل با انفجار در انبار نفت شهران در تهران و بمباران حیفا اوج گرفت.

به گزارش دیدارنیوز، دومین شب از درگیری شدید میان ایران و اسرائیل در حالی سپری شد که اسرائیل همچنان با تجاوز هوایی به نقاط مختلف ایران در حال تخریب و بمباران مراکز حساس انرژی و دفاعی است.

این درگیری‌ها با ترور فرماندهان ارشد نظامی و هسته‌ای ایران توسط اسرائیل اوج گرفت و مشخص نیست تا کجا ادامه خواهد داشت.

سپاه پاسداران هم شب گذشته با ده‌ها موشک مراکز حساس انرژی در حیفا را هدف قرار داد و گفته می‌شود در نتیجه پاسخ ایران به حملات اسرائیل از روز جمعه، تا کنون ۱۱ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی در اسرائیل برجای مانده است.

مطلب مرتبط:

حمله موشکی گسترده ایران به اسرائیل/ جلسه اضطراری شورای امنیت

بیانیه سپاه پس از حمله به اسرائیل/ انفجار در انبار نفت شهران/ کشته‌شدن ۴ نفر در حیفا

 

پوشش زنده درگیری نظامی ایران و اسرائیل:

ساعت: ۰۹:۳۳/ وزارت نفت: شرایط اطفای حریق مخازن نفت شهران و جنوب تهران تحت کنترل است

شب گذشته دو مخزن ذخیره سوخت در جنوب و غرب تهران در حملات اسرائیل مورد اصابت و حادثه قرار گرفت که بلافاصله مهار آتش از سوی نیرو‌های عملیاتی آغاز شد.

در خصوص آخرین وضعیت این حادثه با توجه به دودی که از این دو مخزن متصاعد می‌شود، وزارت نفت اعلام کرد که شرایط اطفای حریق مخازن نفت شهران و جنوب تهران تحت کنترل است.

طبق اعلام وزارت نفت، دود سیاه اطراف انبار نفت به علت سوختن مشتقات نفتی ا‌ست که تا زمان اتمام سوخت در مخزن ادامه خواهد داشت و جای نگرانی برای شهروندان نیست.

۱۱ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی در حملات ایران به اسرائیل/ دلیل دود سیاه اطراف انبار نفت شهران چیست؟/ تهران مشکل سوخت‌رسانی ندارد

۱۱ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی در حملات ایران به اسرائیل/ دلیل دود سیاه اطراف انبار نفت شهران چیست؟/ تهران مشکل سوخت‌رسانی ندارد

ساعت: ۱۰:۰۵/ تعطیلی ایستگاه‌های متروی فرودگاه مهرآباد

شرکت بهره‌برداری مترو تهران اعلام کرد: با توجه به تعطیلی فرودگاه مهرآباد، خط متروی منتهی به این فرودگاه نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

سرویس دهی در ایستگاه‌های متروی پایانه یک و ۲ و پایانه چهار و ۶ فرودگاه مهرآباد به صورت موقت متوقف شده است. با بازگشایی مجدد فرودگاه، سرویس‌دهی در این بخش نیز از سر گرفته خواهد شد.

ساعت: ۱۰:۴۱/ دلیل دود سیاه اطراف انبار نفت شهران چیست؟

شرایط اطفای حریق مخازن نفت شهران و جنوب تهران تحت کنترل است و علت دود سیاه اطراف انبار نفت به دلیل سوختن مشتقات نفتی است.

انبار نفت شهران شامگاه شنبه (۲۴ خرداد) در ادامه تجاوز‌های اسرائیل مورد حمله قرار گرفت و بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیرو‌های عملیاتی و امدادی در محل حاضر شدند.

آنطور که جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرده انباری که در منطقه شهران دچار آتش‌سوزی شده، حاوی مشتقات نفتی به‌جز بنزین بوده است، با توجه به شرایط، تمهیدات لازم از پیش اندیشیده شده بود و مقدار موجودی مخازن نیز پیش‌تر تعدیل شده بود.

به گفته او در این حادثه دو تا سه مخزن دچار حریق شده‌اند که این مخازن حاوی بنزین نبوده و مشتمل بر دیگر مشتقات نفتی بوده‌اند.

به نقل از ایسنا، طبق اعلام این شرکت، دود سیاه اطراف انبار نفت به علت سوختن مشتقات نفتی است که تا زمان اتمام سوخت در مخزن ادامه خواهد داشت و جای نگرانی برای شهروندان نیست.

ساعت: ۱۰:۴۲/ تهران هیچ مشکلی در سوخت رسانی ندارد

علی‌اکبر عرب عامری، مدیر تامین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: آتش سوزی در انبار نفت شهران و ری مهار شده و در حال حاضر هیچ مشکلی در سوخت رسانی به مراکز مختلف استان تهران وجود ندارد.

ساعت: ۱۰:۵۷/ هرتزوگ در واکنش به حملات ایران: از این شرایط عبور خواهیم کرد

به نقل از ایسنا، در پی موج جدیدی از حملات موشک‌ها و پهپاد‌های ایران به سمت اسرائیل و حملات مستقیم در عمق سرزمین‌های اشغالی در پاسخ مستمر به تجاوزات اشغالگران رئیس رژیم صهیونیستی تأکید کرد این رژیم صبح بسیار سختی داشت.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی درباره حملات موشکی امروز ایران به اراضی اشغالی گفت: صبح بسیار ناراحت کننده و سختی بود. من با خانواده‌های کشته شدگان احساس همدردی می‌کنم. ما با هم از این شرایط عبور خواهیم کرد.

تعداد تلفات حمله شب گذشته به حیفا و بات یام در جنوب تل‌آویو به ۱۳ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی رسید در حالی که بسیاری از ساختمان‌ها نیز ویران شدند.

فرمانده پلیس منطقه آیالون در تل آویو از کشته شدن ۶ نفر، زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر و مفقود شدن بیش از ۳۰ نفر در بمباران بات یام و جنوب تل‌آویو توسط ایران خبر داد.

اخیرا اسرائیل تجاوزی را با حمله به برخی مراکز نظامی و هسته‌ای ایران انجام داد که در پاسخ به این تجاوزات، ایران حملات موشکی گسترده‌ای را علیه اراضی اشغالی انجام داد که اهداف حساس این رژیم را هدف گرفت و خسارت گسترده‌ای بر جای گذاشت. حملات همچنان ادامه دارد و حملات موشکی ایران خسارت‌های سنگینی را به تأسیسات رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

ساعت: ۱۱:۲۲/ حمله هوایی به انبار نفت در شیراز

 

ساعت: ۱۱:۳۳/ پالایشگاه اصفهان در سلامت کامل به فعالیت‌ها ادامه می‌دهد

تمامی واحد‌های عملیاتی، تأسیسات و بخش‌های مختلف پالایشگاه اصفهان در وضعیت پایدار قرار دارند و کارکنان این مجموعه با تلاش و تعهد همیشگی، روند تولید و تأمین سوخت کشور را بدون وقفه ادامه می‌دهند.

اداره کل روابط عمومی وزارت نفت ضمن تکذیب شایعات منتشرشده در فضای مجازی، از هم‌وطنان خواست اخبار مربوط به تأسیسات حیاتی و زیرساختی کشور را تنها از منابع رسمی و موثق دنبال کنند و از بازنشر مطالب غیرمستند که سبب تشویش اذهان عمومی می‌شود، خودداری کنند.

ساعت: ۱۱:۳۸/ تجاوز نظامی به یکی از مراکز وزارت دفاع در اصفهان

اکبر صالحی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: ساعتی قبل به یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در اصفهان حمله شد که خسارات احتمالی در حال بررسی است.

هیچ تلفاتی تا این لحظه در بر نداشته و خسارات احتمالی در حال بررسی تیم‌های کارشناسی است. خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است و چنین موردی صحت ندارد.

ساعت: ۱۲:۰۲/ آسیب به خطوط انتقال نفت پالایشگاه حیفا در پی حمله ایران

منابع خبری عبری از وارد آمدن خسارات به زیرساخت‌های نفتی اسرائیل در شهر حیفا، در پی حملات موشکی و پهپادی ایران خبر دادند.

سازمان پالایشگاه‌های نفت رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای اذعان کرد که در جریان حملات شب گذشته جمهوری اسلامی ایران به شهر حیفا، برخی از خطوط لوله انتقال و تأسیسات انتقال نفت در حیفا دچار آسیب شده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری سما، در بیانیه این سازمان آمده است: با وجود خسارات وارده، فعالیت اصلی پالایشگاه‌های حیفا ادامه دارد، اما برخی فرآیند‌های نهایی در خطوط تولید متوقف شده است.

ساعت: ۱۲:۱۷/ دستگیری ۲ عضو موساد در کرج

دفتر سخنگوی فراجا اعلام کرد: با تلاش نیرو‌های سازمان اطلاعات پلیس استان البرز دو نفر از اعضای تیم تروریستی موساد که در خانه‌ای تیمی اقدام به ساخت بمب، مواد منفجره، تله انفجاری و تجهیزات الکترونیک در ساوجبلاغ می‌کردند دستگیر شدند.

ساعت: ۱۲:۳۱/ شهادت جمعی از فرماندهان هوافضای سپاه اعلام شد

روابط عمومی سپاه اعلام کرد: شهادت مظلومانه و پرافتخار جمعی از فرماندهان برجسته و ارشد نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (همراهان سردار بزرگوار سردار حاجی زاده) سرداران والامقام شهیدان: «محمود باقری، داوود شیخیان، محمدباقر طاهرپور، منصور صفرپور، مسعود طیب، خسرو حسنی و جواد جرسرا» در جنایت آفرینی‌های تروریستی و بزدلانه اخیر رژیم جنایتکار صهیونیستی در بامداد جمعه ۲۳ خرداد را به محضر مقدس حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف)، نایب برحقش مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی)، خانواده‌های معزز و صبار شهیدان، فرماندهان و کارکنان غیور نیروی هوافضای سپاه و عموم ملت شریف و مقاوم ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می‌نماییم.

ساعت: ۱۲:۳۵/ حمله به ۲ اسطبل در کرمانشاه

در جریان حمله صبح امروز (۲۵ خرداد) اسرائیل، دو اسطبل نگهداری و پرورش اسب در دهکده المپیک کرمانشاه تخریب و ۵۰ تا ۶۰ راس اسب تلف شد.

محمد حسین زاده معاون ورزش و جوانان استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایسنا، در این خصوص، گفت: در حمله صبح امروز (۲۵ خرداد) رژیم صهیونیستی، دو اسطبل پرورش و نگهداری اسب در مجموعه ورزشی دهکده المپیک کرمانشاه مورد هدف قرار گرفت. 

وی افزود: در جریان این حمله دو سوله کاملا تخریب شده و ۵۰ تا ۶۰ راس اسب نیز تلف شد.

ساعت: ۱۲:۳۸/ سفارت هلند در تهران تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

در پی تجاوز نظامی اسرائیل به شهرهای مختلف ایران، سفارت هلند در تهران تا اطلاع بعدی تعطیل شد.

ساعت: ۱۳:۱۵/ ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ پیام پزشکیان و تماس رئیس‌جمهور قبرس با نتانیاهو

به نقل از العربیه، رسانه‌های اسرائیلی به نقل از نیکوس کریستودولیدس، رئیس‌جمهوری قبرس مدعی شدند که او برای پایان دادن به جنگ، با نتانیاهو تماس خواهد گرفت و پیامی از مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران به او ابلاغ خواهد کرد.

ساعت: ۱۳:۴۲/ ویرانی‌ها در مرکز اسرائیل

شبکه اسکای نیوز اعلام کرد که در حملات ایران به اسرائیل، ۱۰ نفر کشته شده‌اند.

ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ پیام پزشکیان و تماس رئیس‌جمهور قبرس با نتانیاهو/ تجاوز نظامی به مرکز وزارت دفاع در اصفهان و انبار نفت در شیراز

ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ پیام پزشکیان و تماس رئیس‌جمهور قبرس با نتانیاهو/ تجاوز نظامی به مرکز وزارت دفاع در اصفهان و انبار نفت در شیراز

ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ پیام پزشکیان و تماس رئیس‌جمهور قبرس با نتانیاهو/ تجاوز نظامی به مرکز وزارت دفاع در اصفهان و انبار نفت در شیراز

ساعت: ۱۳:۵۰/ تمدید لغو پرواز‌ها تا بامداد دوشنبه

براساس اطلاعیه هوانوردی (نوتام) فضای پروازی کشور تا ساعت ۲ بامداد فردا (دوشنبه ۲۶ خردادماه ۱۴۰۴) بسته اعلام می‌شود.

ساعت: ۱۳:۵۱/ وزیر نفت ساعاتی پیش از انبار نفت ری بازدید کرد

محسن پاکنژاد، وزیر نفت در پی حمله شب گذشته اسرائیل به انبار نفت ری، به منظور بررسی آخرین شرایط کنترل حادثه از این تأسیسات بازدید کرد.

ساعت: ۱۳:۵۲/ تلفات اسرائیل به ۱۲ کشته و ۳۸۵ زخمی رسید

وزارت بهداشت اسرائیل اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته در حملات موشکیِ ایران دست‌کم ۱۲ نفر کشته و ۳۸۵ نفر مجروح شدند.

ساعت: ۱۳:۵۷/ صدای انفجار، پدافند تهران فعال شد

به گزارش خبرنگار دیدارنیوز، لحظاتی پیش صدای انفجار در شمال غرب تهران شنیده شد و گفته می‌شود پدافند تهران فعال شده است.

ساعت: ۱۴:۰۵/ ۳۱ نفر در حملات اسرائیل به تبریز به شهادت رسیدند

روح‌الله متفکر آزاد، نماینده تبریز در مجلس گفت: «۳۱ نفر در حملات اسرائیل به تبریز به شهادت رسیدند که اغلب آنها نیرو‌های نظامی ما بودند.»

او افزود: «مردم در آرامش هستند و زندگی روزمره خودشان را انجام می‌دهند! مراسمات، عروسی‌ها جشن‌های غدیریه‌شان را برگزار می‌کنند و سر جایش است.»

ساعت: ۱۵:۲۰/ اردوغان: کابینه نتانیاهو تهدیدی برای امنیت جهانی است

رئیس‌جمهور ترکیه در گفت‌وگوی تلفنی با پادشاه عمان با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران، تأکید کرد که منطقه ظرفیت آغاز جنگی تازه را ندارد و اقدامات تل‌آویو تهدیدی جدی برای امنیت جهانی به شمار می‌آید.

به نقل از ایسنا، دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور این کشور روز یکشنبه در تماس تلفنی با «هیثم بن طارق» پادشاه عمان، آخرین تحولات مربوط به تنش میان رژیم صهیونیستی و ایران و دیگر مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کرد.

طبق گزارش ینی شفق، اردوغان در این تماس تأکید کرد که درگیری‌ای که با حملات رژیم صهیونیستی به ایران آغاز شد، خطری بزرگ برای امنیت منطقه‌ای ایجاد کرده است و منطقه تحمل جنگی جدید را ندارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به مشکلی برای ثبات و امنیت جهانی تبدیل شده است.

ساعت: ۱۵:۳۱/ شهادت ۱۰ کودک در شمال شرق تهران

خبرگزاری فارس از شهادت ۱۰ کودک در حمله دیشب اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شمال شرق تهران خبر داد و نوشت: این شهدای مظلوم سه‌شنبه در دستان مردم شجاع تهران تشییع خواهند شد.

ساعت: ۱۵:۳۳/ انفجار در اطراف میدان ولیعصر تهران

ساعت: ۱۶:۱۵/ اصابت جزیی ریزپرنده به مقر پلیس تهران

در اطلاعیه فراجا آمده است: در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران، لحظاتی قبل ساختمان انتظامی تهران بزرگ هدف اصابت یکی از ریزپرنده‌های دشمن قرار گرفت و موجب خسارات جزیی و مجروحیت تعدادی از همکاران شد.

کلیه فعالیت‌های پلیسی کماکان در حال انجام است.

ساعت: ۱۶:۲۷/ سرلشکر شادمانی: عملیات‌های نیرو‌های مسلح تا پشیمانی رژیم ادامه دارد

شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: عملیات‌های نیرو‌های مسلح علیه رژیم اشغالگر صهیونی تا پشیمانیِ کامل دشمن، کوبنده‌تر ادامه دارد.

در تداوم عملیات‌های غرورآفرین نیرو‌های مسلح مقتدر و آمادۀ ایران اسلامی، این سلسله عملیات‌ها تا پشیمانی کامل دشمن جنایت‌کار و متجاوز صهیونیستی، به مراتب وسیع‌تر و کوبنده‌تر از قبل ادامه خواهد یافت.

ساعت: ۱۶:۴۱/ هشدار حمله هوایی در تل‌آویو فعال شد

رسانه‌ها خبر می‌دهند که هشدار حمله هوایی در مرکز اسرائیل فعال شده است. به این ترتیب ایران بار دیگر با حمله موشکی به حملات رژیم اسرائیل پاسخ داد.

ساعت: ۱۶:۴۳/ موشک‌هایی از ایران به سمت اسرائیل شلیک شد

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که به دلیل شلیک موشک از ایران، آژیر خطر در سراسر کشور به صدا درآمده است. باید فورا وارد منطقه حفاظت‌شده شوید.

ساعت: ۱۶:۵۵/ موشک‌های ایران به تل‌آویو، حیفا و عسقلان اصابت کرد

به نقل از ایرنا، موشک‌های ایران در پاسخ به حملات اخیر اسرائیل، به تل‌آویو، حیفا و عسقلان اصابت کرد.

ساعت: ۱۷:۴۵/ تخریب ساختمانی در تل‌آویو، ناشی از سومین حمله موشکی به اسرائیل

ساعت: ۱۷:۵۸/ ترور حداقل ۱۴ دانشمند هسته‌ای ایرانی

خبرگزاری رویترز اعلام کرد: حداقل ۱۴ دانشمند هسته‌ای ایرانی در حملات اسرائیل، از جمله بمب‌گذاری در خودروها، شهید شده‌اند.

ساعت: ۱۸:۰۰/ حمله اسرائیل به مناطق مسکونی در بلوار کشاورز تهران

به نقل از خبرنگار صداوسیما، یکی از ریزپرنده‌ها به خوابگاه دانشجویی اصابت کرده است و مجروحان به بیمارستان منتقل شدند.

ساعت: ۱۸:۱۵/ شیشه‌های دفتر انصاف نیوز فروریخت

به نقل از انصاف نیوز، ساعاتی پیش بر اثر انفجار ناشی از حمله‌ اسرائیل، شیشه‌های دفتر انصاف نیوز که در صد متری آن قرار دارد فرو ریخت ولی به کسی آسیب جسمی وارد نشد.

حمله موشکی ایران به اسرائیل/ شهادت ۱۴ دانشمند هسته‌ای/ حمله اسرائیل به مناطق مسکونی در بلوار کشاورز

صدای حاصل از انفجار بسیار بلند بود و باعث نگرانی اهالی محله شده است. شدت انفجار به حدی بود که بخشی از شیشه‌های ساختمان‌های اطراف فرو ریخته است.

بخشی از مردم در محل حادثه جمع شده‌اند در حالی که بار‌ها از مردم خواسته شده که در محل حوادث جمع نشوند.

ساعت: ۱۸:۴۴/ انفجار در مشهد

از دقایقی پیش برخی رسانه‌های داخلی از انفجار در مشهد خبر می‌دهند. گفته می‌شود فرودگاه مشهد مورد حمله قرار گرفته است.

 
حمله موشکی ایران به اسرائیل/ شهادت ۱۴ دانشمند هسته‌ای/ شیشه‌های دفتر یک رسانه فرو ریخت +عکس

ساعت: ۱۸:۵۸/ وقوع ۲ انفجار در مشهد

به نقل از فارس، دقایقی پیش ۲ نقطه در شهر مشهد دچار انفجار و آتش‌سوزی شد. 

شاهدان عینی می‌گویند حدود ساعت ۱۸:۳۰ پدافند هوایی در محدوده خیابان ۱۷ شهریور مشهد عمل کرده و پس از به گوش رسیدن صدای انفجار دود غلیطی به آسمان بلند شده است. 

از سوی دیگر فرودگاه مشهد نیز دچار آتش‌سوزی شده است، خبر‌های اولیه از وقوع انفجار در این فرودگاه حکایت دارد.

ساعت: ۱۹:۰۲/ حمله به یک هواپیمای باری نظامی در مشهد

العربیه به نقل از رسانه‌های اسرائیلی مدعی شد: یک هواپیمای باری نظامی در فرودگاه مشهد در شمال شرق ایران هدف قرار گرفت.

ساعت: ۱۹:۳۶/ باند و ساختمان‌ها در فرودگاه مشهد آسیبی ندیده‌اند

به نقل از فارس، بررسی‌ها نشان می‌دهد در این انفجار خسارتی به ساختمان‌ها و باند پرواز فرودگاه وارد نشده است.

یک منبع مطلع گفت: بعد از وقوع انفجار بلافاصله پدافند هوایی مشهد فعال شده و اهداف متخاصم را هدف گرفت.

ساعت: ۱۹:۵۵/ لاوروف و فیدان خواستار توقف فوری درگیری‌های بین ایران و اسرائیل شدند

به نقل از ایرنا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه، درباره تشدید اوضاع در خاورمیانه در ارتباط با اقدام نظامی رژیم اسرائیل علیه ایران گفت‌و‌گو کردند و خواستار توقف فوری درگیری‌ها شدند.

وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای با بیان اینکه این گفت‌و‌گو به ابتکار طرف ترکیه‌ای انجام شده، نوشت: وزیران امور خارجه روسیه و ترکیه درباره تشدید بی‌سابقه اوضاع در خاورمیانه در ارتباط با اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران تبادل نظر کردند.

ساعت: ۲۰:۰۵/ انهدام ۲ پهپاد متخاصم اسرائیلی در زنجان

به نقل از تسنیم، سامانه پدافندی سپاه زنجان ساعاتی پیش ۲ پهپاد متخاصم اسرائیل بر فراز آسمان این استان را سرنگون کرد.

یکی از پهپاد‌های ساقط‌شده ساخت آمریکا و پهپاد دوم از نوع پرسه‌زن انتحاری متعلق به رژیم صهیونیستی است.

ساعت: ۲۰:۴۹/ پدافند هوایی در چند شهر ایران فعال شد

بر اساس گزارش رسانه‌های داخلی، پدافند هوایی در تهران، اصفهان و کرمانشاه فعال شده است.

ساعت: ۲۱:۱۲/ حملات موشکی سپاه به اسرائیل

از لحظاتی پیش حملات موشکی سپاه به اسرائیل آغاز شده است.

ساعت: ۲۱:۱۶/ موشک سپاه به حیفا اصابت کرد

رسانه‌ها از برخورد موشک سپاه به حیفا در اسرائیل خبر می‌دهند.

ساعت: ۲۱:۵۰/ آتش‌سوزی شدید در محل اصابت موشک به حیفا

ساعت: ۲۱:۴۸/ پدافند اهواز در چندین نقطه فعال شد

مهر نوشت: دقایقی قبل پدافند اهواز به منظور مقابله با اهداف متخاصم در چند نقطه فعال شده است.

بر اساس مشاهدات و اخبار دریافتی از منابع موثق، پدافند اهواز موفق عمل کرده‌ است.

ساعت: ۲۲:۰۱/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ اسرائیل و ایران

به نقل از بی بی سی فارسی، محمد شیاع سودانی، نخست وزیر عراق، می‌گوید که به سفیر اتحادیه اروپا در بغداد گفته حملات اسرائیل به ایران «تهدید مستقیمی برای امنیت و ثبات در عراق و منطقه و اقدامی در جهت ایجاد مانع بر سر راه تلاش‌های دیپلماتیک» است.

«ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه، ادعا کرد که برنامه هسته‌ای ایران «یک تهدید وجودی برای امنیت اسرائیل و اروپا» است.

فردریش مرتس، صدراعظم آلمان، مدعی شد که تهران باید فورا «بمباران اهداف غیرنظامی در اسرائیل» را متوقف کند. او گفت آلمان برای مقابله با حمله احتمالی ایران به اماکن اسرائیلی یا یهودی در خاک آلمان در حالت آماده باش است.

مرتس پیش از عزیمت به کانادا برای شرکت در نشست سران گروه ۷ به خبرنگاران ادعا کرد: «پیشرفت ایران به سمت سلاح‌های هسته‌ای منجر به حمله اسرائیل به اهداف نظامی در ایران در روز جمعه شد.» او گفت که اسرائیل از آلمان خواسته است که تجهیزات اطفای حریق در اختیارش قرار دهد.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، تأکید کرده است که باید «اقدامات فوری» برای جلوگیری از گسترش جنگ اسرائیل و ایران به سراسر خاورمیانه انجام شود. او از تلاش آمریکا برای حل‌وفصل بحران استقبال کرده است.

رویترز به نقل از منابع رسمی می‌گوید هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، به سرگئی لاوروف، همتای روس خود گفته است که فقط دیپلماسی می‌تواند «این مناقشه نگران کننده» را حل کند.

ساعت: ۲۲:۰۵/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

پس از حملات امشب ایران به اسرائیل، تصاویری از انفجار در تل‌آویو و حیفا منتشر شده است.

فوری: پدافند اهواز فعال شد/ آتش‌سوزی شدید در حیفا/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ اسرائیل و ایران

فوری: پدافند اهواز فعال شد/ آتش‌سوزی شدید در حیفا/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ اسرائیل و ایران

فوری: پدافند اهواز فعال شد/ آتش‌سوزی شدید در حیفا/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ اسرائیل و ایران

ساعت: ۲۲:۴۲/ پدافند در تهران فعال شد

به گزارش خبرنگار دیدارنیوز، از لحظاتی پیش صدای انفجار و فعال شدن پدافند در آسمان غرب تهران شنیده می‌شود.

 

ادامه دارد ..

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۲
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
0
0
این چه طرز خبر گذاشتنه ؟ اولین خبر باید بیاد بالای صفحه . هی باید اومد پایین صفحه خبر آخرتونو دید
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
پرطرفدارترین ها