تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران فرصتی دوباره داشته باشد ..

ترامپ: به ایران فرصتی ۶۰ روزه دادم و باید توافق می‌کردند!

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پس از حمله وحشیانه اسرائیل به ایران مدعی شد: «۲ ماه پیش، به ایران فرصتی ۶۰ روزه برای رسیدن به توافق دادم و آنها باید توافق می‌کردند. امروز روز ۶۱ام است.

کد خبر: ۱۸۵۷۸۰
۱۶:۲۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴

ترامپ: به ایران فرصتی ۶۰ روزه دادم و باید توافق می‌کردند!

دیدارنیوز: رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای تازه، با حمایت دوباره از حملات تروریستی اسرائیل ادعا کرد: «به ایرانیان گفتم که چه‌کاری انجام دهند، اما آنها آن را انجام ندادند. شاید اکنون آنها فرصتی دوباره داشته باشند.»

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر جمعه ادعا کرد: «۲ ماه پیش، به ایران فرصتی ۶۰ روزه برای رسیدن به توافق دادم و آنها باید توافق می‌کردند. امروز روز ۶۱ام است.»

او در دفاع از حملات تروریستی اسرائیل علیه ایران مدعی شد: «به ایرانیان گفتم که چه کاری انجام دهند، اما آنها آن را انجام ندادند. شاید اکنون آنها فرصتی دوباره داشته باشند.»

اظهارات ترامپ درحالی است که به اذعان کارشناسان نظامی و نظامیان اسبق آمریکایی همچون «اسکات ریتر»، سیاست واشنگتن، حمایت «کورکورانه» آن از رژیم صهیونیستی و آگاهی واشنگتن از تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران درحالی که تهران و واشنگتن درحال برنامه ریزی برای مذاکرات تازه بودند به بی‌اعتمادی سراسر جهان به آمریکا منجر شده است.

از طرفی، رئیس جمهور آمریکا درحالی ایده «فرصت دوباره» را مطرح می‌کند که پیش از این، در اظهاراتی جداگانه، خوشحالی خود از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ایران که به شهادت غیرنظامیان متعدد انجامیده است را ابراز کرده بود.

ترامپ در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی «ای بی سی نیوز»، گفت: «حملات اسرائیل به ایران عالی بود. به ایران فرصت دادیم، اما آنها از آن استفاده نکردند و اکنون ضربات سنگینی به ایران وارد شده است. ایران سنگین‌ترین ضربات ممکن را متحمل شد و ضربات بسیار بیشتری در راه است.»

او در پاسخ به سوالی درباره مشارکت آمریکا در این جنایت گفت: «درباره این مسئله اظهار نظر نخواهم کرد.»

در پی حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان طی تماس تلفنی با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت فرماندهان نظامی و دیگر شهروندان بی‌گناه ایرانی، این حمله را تجاوزکارانه خواند و این حملات وحشیانه را قویا محکوم کرد. 

 وزیر امور خارجه ایران با تشکر از تماس و موضع عربستان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران، تأکید کرد: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد.

وی افزود: دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی، مسئول پیامد‌های خطرناک این اقدام است. 

وزیر امور خارجه ایران حملات به تأسیسات هسته‌ای و مناطق مسکونی را تجاوز آشکار توصیف و تصریح کرد: بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، پاسخ به این تجاوز حق قانونی ایران است و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا از کیان کشور دفاع خواهند کرد. 

عراقچی با یادآوری اینکه جمهوری اسلامی ایران عضو معاهده پیمان منع اشاعه هسته‌ای است، خواستار اتخاذ موضع روشن از سوی مدیر کل آژانس هسته‌ای و محکومیت اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور