تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و اسپانیا

عراقچی: پاسخ به تجاوز، دفاع است

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در گفتگو با همتای اسپانیایی خود با اشاره به حملات مکرر اسرائیل به مناطق مسکونی گفت: پاسخ به تجاوز، دفاع است و نیرو‌های مسلح ایران در راستای صیانت از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران و حمایت از شهروندان خود، اقدام به عملیات دفاعی کاملا حساب‌شده نموده که تا توقف تجاوزگری این رژیم با قوت ادامه خواهد یافت.

کد خبر: ۱۸۵۸۷۷
۲۰:۴۶ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

عراقچی: پاسخ به تجاوز، دفاع است

دیدارنیوز: «خوسه مانوئل آلبارز»، وزیر امور خارجه اسپانیا ظهر امروز (یکشنبه) در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، درباره تحولات اخیر منطقه در پی تجاوز نظامی اسرائیل به ایران، تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس تلفنی با اشاره به نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی در میانه فرآیند مذاکرات ایران- آمریکا، گفت: رژیم صهیونیستی تنها دو روز قبل از دور ششم مذاکرات در مسقط با نقض حاکمیت و تمامیت ارضی ایران، به تأسیسات هسته‌ای و مناطق مسکونی در ایران حمله کرد که مشخص است هدف اصلی رژیم از این تجاوز، اثرگذاری مخرب بر روند‌های دیپلماتیک و کشاندن دیگران به یک جنگ ظالمانه بوده است.

عراقچی با اشاره به حملات مکرر رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی و کشتار تعداد زیادی زن و کودک بی‌گناه، تصریح کرد: پاسخ به تجاوز، دفاع است و نیرو‌های مسلح ایران در راستای صیانت از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران و حمایت از شهروندان خود، اقدام به عملیات دفاعی کاملا حساب‌شده نموده که تا توقف تجاوزگری این رژیم با قوت ادامه خواهد یافت.

وزیر امور خارجه با تاکید مجدد بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران، حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات نطنز را جنایتی بزرگ علیه حقوق بین‌الملل و نظام منع اشاعه توصیف کرد و افزود: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز یک کشور مطلقا ممنوع است، به‌ویژه با توجه به اینکه برنامه هسته‌ای ایران مشمول سخت‌گیرانه‌ترین بازرسی‌ها است و در چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تایید شده است. بر این اساس انتظار منطقی ایران این است که همه کشور‌ها و نیز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این تجاوز را به شدیدترین وجه ممکن محکوم کنند.

وزیر امور خارجه اسپانیا نیز ضمن ابراز تاسف از این حملات و کشته شدن مردم، از تشدید تنش در منطقه ابراز نگرانی کرد و آمادگی اسپانیا را برای هرگونه مساعی جمیله در این زمینه اعلام کرد.

عراقچی ضمن انتقاد از رویکرد مخرب سه کشور اروپایی در حمایت از تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی، از پیشنهاد اسپانیا تشکر کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد