تیتر امروز

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است
گفت و گوی دیدار با یک فعال مدنی و اجتماعی

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است

صدور بیانه مشترک بین تشکل‌ها و نهاد‌های مدنی اجتماعی با پرداختن به موضوع جنگ و نگاه ویژه به موضوع ضدیت جنگ با زندگی در این بیانه، بهانه گفت‌و‌گو با فیروزه صابر فعال مدنی شد.
ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عراقچی در لبنان: هیچ کشوری حق ندارد در امور دیگران دخالت کند

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران هنگام ورود به لبنان اشغالگری اسرائیل را محکوم کرد و گفت: محکوم کردن این اشغالگری در واقع حمایت از یک کشور دوست از دوستان خود است و به معنای دخالت نیست و هیچ کشوری در منطقه حق ندارد در امور دیگر کشور‌ها دخالت کند.

کد خبر: ۱۸۵۲۲۸
۱۰:۰۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

عراقچی در لبنان: هیچ کشوری حق ندارد در امور دیگران دخالت کند

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه ایران گفت: سفر من به بیروت در ادامه یک سفر منطقه‌ای انجام شده و مصمم هستیم روابط با لبنان را بر اساس منافع و احترام متقابل ادامه دهیم.

سید عباس عراقچی در هنگام ورود به لبنان گفت: پیش از سفر به بیروت به قاهره رفته بودم و دیدار‌های خوبی با مقامات این کشور داشتم.

وی با بیان این که «روابط ما و لبنان دیرینه، دوستانه و بر اساس احترام متقابل است»، گفت: مصمم هستیم که این روابط را بر اساس منافع و احترام متقابل ادامه بدهیم.

عراقچی با بیان این که «استقلال، حاکمیت لبنان و حفظ تمامیت ارضی این کشور برای ما و کل منطقه اهمیت دارد»، در ادامه سخنان خود اشغالگری رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: محکوم کردن این اشغالگری در واقع حمایت از یک کشور دوست از دوستان خود است و به معنای دخالت نیست و هیچ کشوری در منطقه حق ندارد در امور دیگر کشور‌ها دخالت کند.

این دیپلمات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران که در جمع خبرنگاران در فرودگاه بیروت صحبت می‌کرد، تصریح کرد: در جریان سفر به لبنان با رئیس‌جمهور، رئیس مجلس، نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور دیدار و رایزنی می‌کنم.

عراقچی همچنین گفت: امیدواریم در شرایط جدید در لبنان و منطقه فصل جدیدی از روابط احترام آمیز بین دو کشور بر اساس احترام متقابل ایجاد شود.

رایزنی در خصوص تحولات مهم منطقه به ویژه تحولات فلسطین و غزه، سوریه و تحولات بین‌المللی از جمله مذاکرات هسته‌ای کشورمان، جزو محور‌های اصلی سفر عراقچی به بیروت خواهد بود.

 این اولین سفر رسمی وزیر خارجه ایران به بیروت پس از انتخاب رییس‌جمهور و تشکیل دولت جدید لبنان است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير