تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در پی درگیری‌های اخیر صورت گرفت

دستور ترامپ برای آزادسازی لس‌آنجلس!

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به «کریستی نوم» وزیر امنیت داخلی، «پیت هگست» وزیر دفاع و «پم باندی» دادستان کل آمریکا دستور داد تا در هماهنگی با دیگر نهاد‌ها «هر اقدام لازم را برای آزادسازی لس‌آنجلس از تهاجم مهاجران و پایان دادن به این شورش‌ها» انجام دهند.

کد خبر: ۱۸۵۵۱۷
۱۰:۱۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

دستور ترامپ برای آزادسازی لس‌آنجلس!

دیدارنیوز: در پی بالا گرفتن تنش‌ها و درگیری‌ها بر سر اخراج مهاجران غیرقانونی از کالیفرنیا، ترامپ به نهاد‌های دولتی آمریکا دستور داد «شورش‌های مهاجران» در لس‌آنجلس را مهار کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به پنتاگون، وزارت دادگستری و وزارت امنیت داخلی آمریکا دستور داده تا برای سرکوب آنچه او «شورش مهاجران» در لس‌آنجلس کالیفرنیا توصیف کرده، وارد عمل شوند.

ترامپ در پلتفرم «تروث سوشال» نوشت: «لس‌آنجلس، شهری که روزگاری عظمت داشت، اکنون توسط بیگانگان غیرقانونی و مجرمان اشغال شده است.»

به گفته او، «اوباش خشونت‌طلب و شورشی» در سراسر این شهر به مأموران اجرای قانون حمله کرده‌اند تا عملیات اخراج مهاجران را مختل کنند. ترامپ افزود: «اما این شورش‌های بی‌قانون، فقط اراده ما را قوی‌تر می‌کند.»

او به «کریستی نوم» وزیر امنیت داخلی، «پیت هگست» وزیر دفاع و «پم باندی» دادستان کل آمریکا دستور داد تا در هماهنگی با دیگر نهاد‌ها «هر اقدام لازم را برای آزادسازی لس‌آنجلس از تهاجم مهاجران و پایان دادن به این شورش‌ها» انجام دهند.

ترامپ تأکید کرد: «نظم بازخواهد گشت، مهاجران غیرقانونی اخراج خواهند شد و لس‌آنجلس آزاد خواهد شد.»

دونالد ترامپ پیش‌تر گفته بود که ممکن است در صورت تشخیص تهدید گسترده‌تر این اعتراضات برای کشورش و شهروندان، نیرو‌های تفنگداران دریایی را به لس‌آنجلس اعزام کند.

پیش از این، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده بود که ترامپ دستور اعزام ۲ هزار نیروی گارد ملی از کالیفرنیا به لس‌آنجلس برای مقابله با ناآرامی‌ها را صادر کرده است. این نیرو‌ها هم‌اکنون وارد شهر شده‌اند.

ترامپ این دستور را بدون مشورت با «گوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا صادر کرد.

«استیون میلر» معاون رئیس دفتر کاخ سفید هم اعتراضات کالیفرنیا را یک «قیام» توصیف کرد و از موضع رئیس پلیس لس‌آنجلس که علناً از مشارکت در اخراج جمعی مهاجران خودداری کرده بود، انتقاد کرد.

ترامپ روز شنبه هشدار داد که اگر فرماندار کالیفرنیا و شهردار لس‌آنجلس نتوانند اوضاع را کنترل کنند، دولت فدرال «وارد عمل خواهد شد و مشکل شورشیان و غارتگران را حل خواهد کرد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها