تیتر امروز

صادق زیباکلام: ازغندی، روایت خاص خودش را از تاریخ معاصر ایران داشت
دیدار از آیین نکوداشت زنده یاد علیرضا ازغندی گزارش می‌دهد

صادق زیباکلام: ازغندی، روایت خاص خودش را از تاریخ معاصر ایران داشت

آیین نکوداشت زنده یاد علیرضا ازغندی، استاد جامعه شناسی سیاسی، عضو قدیمی هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی و مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه علوم تحقیقات در خانه اندیشمندان علوم انسانی...
بیژن عبدالکریمی، دبیر علمی همایش: استقبال صورت گرفته از این همایش، بسیار بیش از انتظار ما بود/ دعوت جامعه و بسیاری از روشنفکران به بازاندیشی در امر و هویت ملی، گام مثبتی در این نشست بود/ عدم توجه به امر ملی، امنیت ملی و امنیت ژئوپولیتیک ایران را به خطر می‌اندازد
همایش «شریعتی و امر ملی» با همراهی هزاران نفر از مردم به صورت مجازی برگزار شد

بیژن عبدالکریمی، دبیر علمی همایش: استقبال صورت گرفته از این همایش، بسیار بیش از انتظار ما بود/ دعوت جامعه و بسیاری از روشنفکران به بازاندیشی در امر و هویت ملی، گام مثبتی در این نشست بود/ عدم توجه به امر ملی، امنیت ملی و امنیت ژئوپولیتیک ایران را به خطر می‌اندازد

همایش «شریعتی و امر ملی» با حضور و همراهی هزاران نفر از کاربران ایرانی و با سخنرانی اساتید برجسته دانشگاه و صاحبنظران به مدت سه شب و در قالب سه پنل در کلاب هاوس برگزار شد.
فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است
گفت و گوی دیدار با یک فعال مدنی و اجتماعی

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است

صدور بیانه مشترک بین تشکل‌ها و نهاد‌های مدنی اجتماعی با پرداختن به موضوع جنگ و نگاه ویژه به موضوع ضدیت جنگ با زندگی در این بیانه، بهانه گفت‌و‌گو با فیروزه صابر فعال مدنی شد.
آغاز اردوی نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار مقابل قطر و کره شمالی

قلعه‌نویی: بازی مقابل ژاپن بهترین نمایش ایران نبود

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در آغاز اردوی نهایی تیم ملی برای دیدار مقابل قطر و کره شمالی، خطاب به بازیکنان با اشاره به بازی تیم ملی مقابل ژاپن در جام ملت‌های آسیا گفت: «برخی معتقدند آن بازی، بهترین نمایش سال‌های اخیر تیم ملی بود، اما من چنین نظری ندارم. مطمئنم در جام جهانی عملکرد بهتری خواهید داشت، چون این توانایی را در شما می‌بینم.»

کد خبر: ۱۸۵۱۹۷
۱۶:۲۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

قلعه‌نویی: بازی مقابل ژاپن بهترین نمایش ایران نبود

دیدارنیوز: اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان برای دو دیدار مقابل تیم‌های ملی قطر و کره شمالی از صبح امروز (١٢ خرداد) به طور رسمی آغاز شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، پس از پشت‌سر گذاشتن چند مرحله اردوی آماده‌سازی و اعلام فهرست نهایی از سوی کادر فنی، ملی‌پوشان از امروز اردوی شبانه‌روزی خود را آغاز کردند.

بازیکنان از ساعت ۱۱ امروز با حضور در مجموعه تمرینی پک و پس از صحبت‌های ابتدایی امیر قلعه‌نویی، تمرین نوبت صبح خود را برگزار کردند که شامل حرکات کششی، نرم‌دوی و تمرینات قدرتی بود. تمرین صبحگاهی حدود ۵۰ دقیقه به طول انجامید.

در این تمرین، بازیکنان ابتدا در سه گروه به حرکات کششی و نرم‌دوی پرداختند، سپس پس از گرم کردن بدن، تمرین با وزنه را پشت سر گذاشتند و در ادامه در دو گروه تمرینات سرعتی و کششی را دنبال کردند.

پیش از آغاز تمرین، امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی، با خوش‌آمدگویی به بازیکنان، صحبت‌های انگیزشی و فنی خود را مطرح کرد. او با اشاره به اهمیت بهره‌برداری حداکثری از فرصت‌ها، به ویژه برای بازیکنان جوان، تأکید کرد: «آینده از آنِ جوانان است؛ قدر این فرصت‌ها را بدانید.»

سرمربی تیم ملی همچنین با اشاره به بازی تیم ملی مقابل ژاپن در جام ملت‌های آسیا گفت: «برخی معتقدند آن بازی، بهترین نمایش سال‌های اخیر تیم ملی بود، اما من چنین نظری ندارم. مطمئنم در جام جهانی عملکرد بهتری خواهید داشت، چون این توانایی را در شما می‌بینم.»

قلعه‌نویی با اشاره به اهمیت سال منتهی به جام جهانی خطاب به بازیکنان تأکید کرد: «در این سال باید بهترین نسخه از خودتان باشید؛ هم از نظر فنی و هم اخلاقی مراقب رفتار و عملکردتان باشید.»

او در پایان گفت: «دیدار مقابل قطر یک مسابقه بسیار مهم است. انتظار دارم همه بازیکنان با بالاترین سطح انگیزه و تمرکز در اردو حاضر باشند.»

تمرین نوبت عصر تیم ملی امروز در زمین چمن و با محوریت کار‌های تاکتیکی برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۳۰ تير
امروز دوشنبه ۳۰ تير
امروز دوشنبه ۳۰ تير
امروز دوشنبه ۳۰ تير