تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

مهاجرانی: برتری مقابل عراق نزدیک است؛ بهتر و قوی‌تر از حریفان هستیم

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران، گفت: نمایش شکوهمندی برابر بحرین به اجرا گذاشتیم و ایرانی بازی کردیم. پیش از این نیز گفته بودم بازیکنان ایران یک سر و گردن از بحرین و عراق بالاتر هستند و برتری مقابل عراق را هم بسیار نزدیک می‌بینم.

کد خبر: ۹۵۵۹۳
۱۵:۰۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

مهاجرانی: برتری مقابل عراق نزدیک است؛ بهتر و قوی‌تر از حریفان هستیم

دیدارنیوز - حشمت مهاجرانی یک نام ماندگار در تاریخ فوتبال ایران است. بزرگ مردی  که سال‌ها پیش از این و در سال ۱۹۷۸ برای اولین بار ایران را به جام جهانی هدایت کرد.

پر افتخارترین سرمربی تاریخ فوتبال ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا خوشحالی‌اش را از پیروزی شیرین مقابل بحرین پنهان نکرد. او با لحن خاصی گفت: بردن بحرین همیشه لذت خاصی دارد. این شیرینی وقتی دو برابر می‌شود که در خانه حریف می‌توانید قاطعانه به پیروزی برسید.

پیروزی سه بر صفر برابر بحرین؛ نظرتان چیست؟
 ایران بازی خوبی را به نمایش گذاشت، این بازی خوب با برد عالی همراه شد و توانستیم در منامه بحرین را با سه گل شکست بدهیم. یک اتفاق خوب برای فوتبال ایران افتاد.

نیمه اول تا حدی خوب نبودیم.
 ایران سوار بازی بود، حتی در نیمه اول هم که نتوانستیم گلی به ثمر برسانیم، باز هم توپ و میدان را در اختیار داشتیم.


بیشتر بخوانید: قائدی هم به سرنوشت آل کثیر دچار خواهد شد ؟

 

 در نیمه دوم شرایط تغییر کرد.
 حضور سامان قدوس روند تیم ملی را متحول کرد، او خیلی خوب بود و حرکت تیم ملی با حضور این بازیکن جهش صعودی و خیره کننده ای داشت، خلاقیت وی به ایران کمک زیادی کرد.

مهدی طارمی و سردار آزمون روزی عالی را پشت سر گذاشتند.
این دو نفر هماهنگی خوبی با هم داشتند، فضای حرکتی آنها در نیمه دوم بیشتر شد و ۳ گل به ثمر رساندند. آنها از بهترین‌های قاره آسیا هستند، طارمی و آزمون زوج خطرناکی را برای تیم ملی تشکیل داده‌اند که قادر هستند دروازه هر تیمی را باز کند.

 خط میانی را چطور دیدید.
 مقتدر. هافبک‌ها خوب دویدند، پاس دادند، پریسینگ را به بهترین شکل ممکن انجام دادند، نفرات خط میانی ایران به هافبک های بحرین اجازه هیچ کاری ندادند.

نظر حشمت مهاجرانی در مورد مدافعان ایران چیست.
محمد حسین کنعانی‌زادگان و شجاع خلیل زاده در زمین و هوا عملکرد قابل دفاعی داشتند، همکاری این دو نفر باعث شد حریف به جز یک بار در نیمه اول که صاحب موقعیت شد و بیرانوند به خوبی واکنش نشان داد کوچکترین فرصتی در طول ۹۰ دقیقه به دست نیاورد.

 در بازی با عراق می توانیم  برنده  باشیم.
 نمایش شکوهمندی را برابر بحرین به اجرا گذاشتیم، ایرانی بازی کردیم. فوتبالی بازی کردیم که همه دوست داشتند و دارند، من پیش از این نیز گفته بودم بازیکنان ایران یک سر و گردن از بحرین و عراق بالاتر هستند. بهترین نفرات قاره کهن را در اختیار داریم همیشه ثابت کرده‌ایم در مواقع سخت بهترین نتایج را می‌گیریم، به طور حتم در بازی عراق نیز می‌توانیم برد شیرین دیگری را به دست بیاوریم.  پیروزی ایران نزدیک است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد