تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

سخنگوی شورای شهر: اسم ایالت‌های آمریکا را عوض می‌کنیم و به اسم شهدا می‌گذاریم!

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران در واکنش به تلاش آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس، گفت: ما اهل کار‌های منطقی و عاقلانه هستیم، اما اگر قرار بر کَل کَل و کُری خوانی با دشمن باشد طبعا کم نمی‌آوریم و اراده بفرمایید اسم ایالت‌های آمریکا و اتوبان هایشان را عوض می‌کنیم و به اسم شهدای خود می‌گذاریم.

کد خبر: ۱۸۴۰۶۰
۱۲:۵۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

سخنگوی شورای شهر: اسم ایالت‌های آمریکا را عوض می‌کنیم و به اسم شهدا می‌گذاریم!

دیدارنیوز: سخنگوی شورای شهر تهران به تلاش آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس واکنش نشان داد.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران در تذکری در واکنش به تلاش آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس، گفت: ما اهل کار‌های منطقی و عاقلانه هستیم، اما اگر قرار بر کَل کَل و کُری خوانی با دشمن باشد طبعا کم نمی‌آوریم و اراده بفرمایید اسم ایالت‌های آمریکا و اتوبان هایشان را عوض می‌کنیم و به اسم شهدای خود می‌گذاریم.

وی ضمن تقدیر از عملکرد شهرداری تهران برای برگزاری جشن امام رضایی‌ها، ادامه داد: برخی از فرمایشات مدام در صحن مطرح می‌شود و باید برای روشن شدن افکار عمومی جواب داد و درباره اینکه گفته می‌شود ما می‌خواستیم شهردار را تغییر بدهیم، اما اعضای طرفدار شهردار اعلام کردند برای ثبات مدیریتی این کار را نکنیم، باید بگویم که اکثریت شورا موافق هستند که این جریان خدمت حاکم بر شهرداری تهران به درستی حرکت می‌کند و کارش پیش می‌رود و در کار‌های اجرایی حتما ایراداتی هم دارد؛ اما، چون معتقد بودیم که کار درست پیش می‌رود و شهردار تهران هم موفق است ما حمایت می‌کردیم.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه این ادعا وجود دارد که مدیرانی که از بیرون آمدند مشکلی ندارند و کارگران مشکل دارند گفت: ما نباید فضای موجود را تحریک کنیم. حرفی که ما پشت تربیون می‌زنیم چه احساسی به کارگران می‌دهد؟ اینگونه نیست که کسی به فکر کارگران نباشد و اگر ایراد منطقی داریم می‌توانیم مطرح کنیم. نباید بافت زحمتکش را با این سخنان تحریک کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
0
0
خدایی یه دزدگیرسفارش بدید برای اینکه سخنگوی محترم شورای شهرراندزدن.
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها